Widok

Jaki telefon warto kupić?

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie wiem jakie modele teraz są modne. Wiem, ze żona lubi robić zdjęcia więc raczej musi mieć dobry aparat. Co polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też bym wybierał samsung, telefony które są bardzo wytrwałe, wydajne i mają długowiecznie baterie. Moimz daniem samsung galaxy s10 plus totalnie wymiata https://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-s10-plus/ Sami zobaczcie dlaczego

Mam bardzo dużo aplikacji wgranych i wszystko płynnie śmiga. Niestety dużo korzystam z tel, bo mam w nim dwie karty (prywatną i służbową), więc mogę śmiało powiedzieć, że bateria jest mocna, bo wystarczy ładowanie raz dziennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pojawił się nowy Alcatel 3X (2020), to jest chyba to, czego szukam. Pojemna z funkcją power bank, więc można ładować telefonem inne urządzenia, poczwórny aparat, nfc, a cena tylko 650 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

może alcatel 1s 2020? nie jest to drogi telefon, a na prawdę dobry i wydajny.

u mnie bardzo dobrze się sprawdza alcatel 3X 2020, znasz? nie jest drogi a dorównuje innym modelom :)

Czy ten 3X alcatela ma może NFC? Zależy mi na tej opcji w telefonie.

Alcatel 3X ma oczywiście NFC. Te nowe wersje Alcatel z tego roku chyba wszystkie mają NFC. W obecnym okresie to bardzo przydatne.

Teraz bardzo fajne są Samsungi. Moja żona upatrzyła sobie Samsunga Galaxy A21s, więc jak będziemy przedłużać sobie abonament w Play to wymienimy. Polecam!

Ostatnio słyszałam sporo dobrego o Alcatel. Wyszli z kilkoma nowymi odsłonami modeli wcześniejszych i ten rok wydaje mi się u nich dość udany. Moja mama ma ten 3L szary i jest mega fajny w użytkowaniu. Nawet ma w sobie dużo za dużo na jej potrzeby, ale wiadomo - lepiej mieć niż nie mieć :)

Myślę, że każdy doradzi ci coś innego, bo każdy ma inne oczekiwania od telefonu. Jeden chce aby robił super zdjęcia, inny żeby miał dużo pamięci. Mi się podoba ten https://insidemobile.pl/huawei-nova-8/. Poszukaj, znajdziesz tu wszystkie parametry telefonów i opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym wybrał Xiaomi Redmi 9A. Smartfon w przystępnej cenie, a posiada wszystkie najważniejsze funkcje i cena za nowe nie jest wygórowana.

Kiedy uda się kupić upatrzony telefon, warto pomyśleć jak go zabezpieczyć...
Nie chodzi mi tu tylko gwarancje od producenta! Mam na myśli odpowiednie etui czy inną ochronę, szczególnie przed upadkiem ;)
Polecam poszukać takie akcesoria tu https://www.4gsm.pl/

Nie trzeba szukać modnych telefonów, warto szukać dobrych. Najlepiej wybrać jakiś telefon w ramach abonamentu, ja tak w Play kupiłem Samsung Galaxy S20 FE - naprawdę rewelacyjny sprzęt

Na pewno warty jest uwagi TCL 10 plus. Zachorowałam na ten telefon i mam nadzieję, że dostanę go na Święta od mojego Mikołaja :) Ma chyba wszystko co powinien mieć w sobie telefon, a nawet dużo więcej.

Ja wiem, że jak Mikołaj przyniesie to co innego :) ale może wiesz czy można gdzieś dostać te TCL 10 plus stacjonarnie czy zamawiałaś on line?

A co jest w tym alcatel 3X z 2020 roku ? Rozumiem, że jakoś nowocześnie rozbudowany?

Zgadzam się z przedmówcą.
Samsung Galaxy s20 fe to telefon z bardzo stabilną kamerą przednią 32 MP, posiadająca trzy opcje : ultra szeroką, szerokokątna kamera oraz telephoto. Smartfon posiada 4500 mAh baterię , co ja na smartfona to całkiem nieźlie, ma taże 5G i wiele innych funkcjonalności.
A w Play wziąłeś w abonamencie, tak? Cena telefonu niestety nie jest niska, ale moim zdaniem warto zainwestować. Ja niestety ale jstem zmuszony płacić ratalnie za telefon, więc abonament to dla mnie jedyna konkretna opcja ; p

Ja zamawiałam on line, ale w tym okresie teraz to może nawet i lepsze wyjście niż stacjonarnie :) Ogólnie telefon sprawuje się super. Jak planujesz ten TCL kupić to myślę, ze tak jak ja będziesz zadowolona.

Tak dla wiedzy w jakim to błogostanie żyjemy .
W UK czy Irlandii ( mieszkam i pracuję )
Każda umowa abonamentowa np . w UK 40 £ w Irlandii 60 euro , wszystko bez ograniczeń i każdy telefon bez grosza opłat .
Czasami za nowość flagowca kasują ok 109 euro .
I tyle .
W naszym dobrobycie rozbijają telefon za 4 tys. zł. ba 24 m-ce.
Te same firmy , które tutaj czynią to bez opłat .
To tylko jeden malutki przykład jak traktowany jest naród Polski przez zachód.
Badanie lekarskie na zawodowe prawo jazdy zrobione w Irlandii jest respektowane w UK i odwrotnie .
Spróbuj zrobić to u nas ?

Absolutna racja .
Tylko ' S'
Reszta nie istnieje.
Miałem i mam wiele Iphone.
Mają super IOs.
Ale S Samsunga 5,6,7,8,8,10,20 wymiata.

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy wyboru smartfona dla kobiety, która lubi fotografować. Uczestnicy omawiają różne marki i modele, takie jak Samsung Galaxy (serie A, S, M), Xiaomi Redmi, iPhone, LG, Huawei, BlackBerry, Alcatel, Sony Xperia i TCL, wskazując na znaczenie aparatu, pojemności baterii, wydajności i ceny. Podkreślają, że wybór telefonu powinien być dostosowany do indywidualnych potrzeb i budżetu, a warto porównywać parametry w porównywarkach oraz czytać recenzje przed zakupem. Wiele osób rekomenduje zakup telefonów w promocjach, z opcją płatności odroczonej (Paypo) lub na abonament u operatorów takich jak Play, Media Expert czy RTV Euro AGD. Zwraca się również uwagę na znaczenie ochrony telefonu poprzez etui i szkło hartowane.
do góry