Widok
No do 1000 złotych. Ostatnio widziałem reklamę i Phone 5s za 999 zł ale ostatecznie spóźniłem się i były już wyprzedane, czego żałuję. Też zastanawiam się czy nie wziąć jej telefonu na abonament jak tak w tym Komórkomacie przeglądam oferty. Miała by darmowe do mnie rozmowy więc też bym na tym skorzystał.
No właśnie byłem wczoraj w salonie T mobile i okazało się to co mówisz. Opłata za telefon jest na start a potem prócz abonamentu jeszcze rata co miesiąc to szczerze wolę kupić coś osobno w elektro markecie. I postanowiłem iść z kobieta i niech sobie coś wybierze. Mam kilka typów co przez Komórkomat wybrałem, może uda mi się jej coś zasugerować.
Moim zdaniem lg q6 jest bardzo fajną alternatywą https://www.play.pl/telefony/lg/lg-q6/
Dobre fotki. oszczędzna bateria nawet do 2 dni przy lekkim użytkowaniu, Telefon wydaje się mały ale jest bardzo czytelny i user friendly, gdybym miał wybierac to kupiłbym go jeszcze raz
Dobre fotki. oszczędzna bateria nawet do 2 dni przy lekkim użytkowaniu, Telefon wydaje się mały ale jest bardzo czytelny i user friendly, gdybym miał wybierac to kupiłbym go jeszcze raz
Daj sobie spokój z zaczynaniem szukania od przegladania takich porównywarek, z suchymi danymi technicznymi, szczególnie że widzę interesuje Cie głównie aparat.
Wpisz w neta coś w stylu "jaki smartfon do xx zł", dostaniesz mase wyników czy to w formie pisanej, czy wideo. Jak już wybierzesz przynajmniej kilka interesujacych, na pierwszy rzut oka, telefonów, to potem odpalasz youtuba i kanał Mobzilla (polecam) i ogladasz test telefonu, który Cie interesuje. W każdym teście dostaniesz m.in. odpowiedź, jak wyglada aparat w tym modelu.
I na koniec - pisanie, że Samsungi sa ogólnie dobre i w ogóle, to bajki marketingowe. Jeśli Samsung, to tylko seria S. Wszystkie inne J'ki czy A, będą słabe, mimo dużo wyższej ceny niż innych producentów, gdzie możesz trafić lepszy telefon. Więc nie można generalizować na temat marki. Jedyna generalna zasada to taka, że lepiej kupić telefon z najwyższej półki, który mial premierę rok lub dwa lata temu, niż coś nowego, ale słabego.
Wpisz w neta coś w stylu "jaki smartfon do xx zł", dostaniesz mase wyników czy to w formie pisanej, czy wideo. Jak już wybierzesz przynajmniej kilka interesujacych, na pierwszy rzut oka, telefonów, to potem odpalasz youtuba i kanał Mobzilla (polecam) i ogladasz test telefonu, który Cie interesuje. W każdym teście dostaniesz m.in. odpowiedź, jak wyglada aparat w tym modelu.
I na koniec - pisanie, że Samsungi sa ogólnie dobre i w ogóle, to bajki marketingowe. Jeśli Samsung, to tylko seria S. Wszystkie inne J'ki czy A, będą słabe, mimo dużo wyższej ceny niż innych producentów, gdzie możesz trafić lepszy telefon. Więc nie można generalizować na temat marki. Jedyna generalna zasada to taka, że lepiej kupić telefon z najwyższej półki, który mial premierę rok lub dwa lata temu, niż coś nowego, ale słabego.
Podsumowanie:
Dyskusja dotyczy wyboru smartfona dla kobiety, która lubi fotografować. Uczestnicy omawiają różne marki i modele, takie jak Samsung Galaxy (serie A, S, M), Xiaomi Redmi, iPhone, LG, Huawei, BlackBerry, Alcatel, Sony Xperia i TCL, wskazując na znaczenie aparatu, pojemności baterii, wydajności i ceny. Podkreślają, że wybór telefonu powinien być dostosowany do indywidualnych potrzeb i budżetu, a warto porównywać parametry w porównywarkach oraz czytać recenzje przed zakupem. Wiele osób rekomenduje zakup telefonów w promocjach, z opcją płatności odroczonej (Paypo) lub na abonament u operatorów takich jak Play, Media Expert czy RTV Euro AGD. Zwraca się również uwagę na znaczenie ochrony telefonu poprzez etui i szkło hartowane.