Widok
Moim zdaniem lg q6 jest bardzo fajną alternatywą https://www.play.pl/telefony/lg/lg-q6/
Dobre fotki. oszczędzna bateria nawet do 2 dni przy lekkim użytkowaniu, Telefon wydaje się mały ale jest bardzo czytelny i user friendly, gdybym miał wybierac to kupiłbym go jeszcze raz
Dobre fotki. oszczędzna bateria nawet do 2 dni przy lekkim użytkowaniu, Telefon wydaje się mały ale jest bardzo czytelny i user friendly, gdybym miał wybierac to kupiłbym go jeszcze raz
No właśnie byłem wczoraj w salonie T mobile i okazało się to co mówisz. Opłata za telefon jest na start a potem prócz abonamentu jeszcze rata co miesiąc to szczerze wolę kupić coś osobno w elektro markecie. I postanowiłem iść z kobieta i niech sobie coś wybierze. Mam kilka typów co przez Komórkomat wybrałem, może uda mi się jej coś zasugerować.
No do 1000 złotych. Ostatnio widziałem reklamę i Phone 5s za 999 zł ale ostatecznie spóźniłem się i były już wyprzedane, czego żałuję. Też zastanawiam się czy nie wziąć jej telefonu na abonament jak tak w tym Komórkomacie przeglądam oferty. Miała by darmowe do mnie rozmowy więc też bym na tym skorzystał.
Podsumowanie:
Dyskusja dotyczy wyboru smartfona dla kobiety, która lubi fotografować. Uczestnicy omawiają różne marki i modele, takie jak Samsung Galaxy (serie A, S, M), Xiaomi Redmi, iPhone, LG, Huawei, BlackBerry, Alcatel, Sony Xperia i TCL, wskazując na znaczenie aparatu, pojemności baterii, wydajności i ceny. Podkreślają, że wybór telefonu powinien być dostosowany do indywidualnych potrzeb i budżetu, a warto porównywać parametry w porównywarkach oraz czytać recenzje przed zakupem. Wiele osób rekomenduje zakup telefonów w promocjach, z opcją płatności odroczonej (Paypo) lub na abonament u operatorów takich jak Play, Media Expert czy RTV Euro AGD. Zwraca się również uwagę na znaczenie ochrony telefonu poprzez etui i szkło hartowane.