Widok

Jaki zespół na wesele

Jaki zespół polecacie na wesele. Słyszałem wiele dobrych opini o Bravoton.
P.s czy ktoś wie jakie stawi ma teraz Bravoton?? tzn Wesele + poprawiny
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
bylam na weselu 19 czerwca w Zalakowie w dworku na blotach gral fox art. mloda ekipa ze swietna wokalistka, razem osob w zespole bylo cztery. fajnie poprowadzona impreza z konkursami, z jajem ale elegancko.
uwazam, ze jest to jeden z najlepszych zespolow jaki znam. moge polecic ich z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Polecam zespol Tequila z Pruszcza Gdanskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Na naszym weselu grał zespół Pina Colada. Zabawa świetna, strasznie cieszymy się z mężem ze zdecydowalismy się na nich, ponieważ moja rodzina nie nalezy do rozrywkowych ludzi, a im udało się porwać ich do zabawy. to jest nr do nich jak coś ;) 798 162 173
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
polecam zespół Crazy, namiary na maila, grali na moim weselu 4 września, praktycznie wszyscy goście tańczyli do samego końca czyli 4 nad ranem, nikt nie siedział :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Zapraszam do odwiedzenia strony zespołu Jak's Band.

http://www.jaksband.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Polecam ,,Od A do Z'' cztery osoby
501613200 586253566
zbigniewk-53@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
Cześć :)

Właśnie zastanawiamy się nad tym zespołem ? Czy możesz mi powiedzieć jak z oczepinami - czy wodzirej się sprawował ? Dziekuję Monia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja wybrałam z http://www.centrumzespolow.pl tam są fajne zespoły szczególnie Allabama i Tirex
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
a ja polecam zespół Tirex (wcześniej Axton). Po moim weselu 6 osób prosiło mnie o namiary na ten zespół dla swoich znajomych. Grali i śpiewali rewelacyjnie. Gdy jeden z panów zaśpiewał jedną z piosenek George Michel to goście poprosili aby zaświewał ją jeszcze raz bez muzyki bo nie mogli uwierzyć, że chłopak ma tak piękny głos. Poza tym rewelacyjnie prowadzili wesele, są bardzo elastyczni, nie piją alkoholu same plusy. I co najważniejsze nasze wesele trwało do 5 rano a na 13 były poprawiny które skończyły się o 22 i dali radę bez marudzenia i kręcenia nosem. Naprawdę polecam :) i pozdrawiam Panią Kasię jeśli podczytuje forum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Polecam C-dur skrzypeczki cudne trójka śpiewających tel 661 573 746
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Polecam zespół ADROM z okolic Wejherowa . Grają rewelacyjnie. Potrafią dobrze zabawić ludzi w każdym wieku ;). namiary; 512841837
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry