Widok
i druga drogeria koło Biedronki... nie ma szkoły nauki jazdy, zakładu pogrzebowego i domu rozpusty, wiele już jest, a jak popatrzeć na frekwencję w sklepie to klientów niewielu, niestety, takie jest Banino, wszystko ma być, a skorzystam, jak nie będzie mi się chciało jechać do marketu czy kupić z internetu...
Według mnie potrzeba dużego sklepu spożywczego, rzeczywiście takiego w stylu Xaviera w Chwaszczynie. Ten w Baninie ... co robię tam zakupy to sama jestem na siebie wściekła że tam weszłam. Tłumy ludzi, kolejki, ciasne alejki że ciężko wyminąć inne wózki. Nie da się normalnie przejść, zwłaszcza gdy panie rozkładają towar całe alejki są zablokowane i trzeba omijać innymi alejkami albo skakać nad nimi. Z koszykiem jeszcze w miarę się da poruszać ale z wózkiem to bieg przez przeszkody. Robię tam teraz zakupy naprawdę w pilnej potrzebie, chociaż obsługa i zaopatrzenie ok. Nie wspomnę co się dzieje w sobotę..Dużo nam jeszcze brakuje...
przede wszystkim bilard z prawdziwego zdarzenia :)
kosmetyczek i fryzjerów mnóstwo, papierniczy jest w Pięknym Domu do 18 otwarte, drogerii też już wystarczy...
Ewentualnie jakiś malutki sklepik z najpotrzebniejszymi produktami, które mogą nagle zabraknąć bliżej osiedla Familijnego ale to też raczej nie na dłuższą metę :)
kosmetyczek i fryzjerów mnóstwo, papierniczy jest w Pięknym Domu do 18 otwarte, drogerii też już wystarczy...
Ewentualnie jakiś malutki sklepik z najpotrzebniejszymi produktami, które mogą nagle zabraknąć bliżej osiedla Familijnego ale to też raczej nie na dłuższą metę :)
a ja to by nic nie ,,chciał'', tu wszystkiego jest za ,,wiele'', tych fryzjerów i tych ,,kosmetyczków'' co te nasze baby tam siedzą też jest za ,,wiele''. Normalnie nie ma gdzie łazić na spacery bo jak nie biedrona to i zielona żaba ,,sie''znajdzie a tam w ch....j ,,ludziów'' i ich ,,autów''. Normalnie syf. Tak w ogóle to bym połowę tego wszystkiego wyje....ł w piździet jak to mówił elektryk wysokich napięć-ten co to tak był bardzo wylewny.
Pozdrawiam.
Brakuje sklepu z artykułami elektrycznymi, ale gdzieś e centrum Banina może wtedy by się utrzymał.
Pozdrawiam.
Brakuje sklepu z artykułami elektrycznymi, ale gdzieś e centrum Banina może wtedy by się utrzymał.
Art. papiernicze można zamówić online w https://gospodarczy.net