Widok
Jakie buty na zimę?
Opinie do artykułu: Jakie buty na zimę?.
Niebotycznie wysokie czy zupełnie płaskie? Kozaki czy botki? Sportowe czy eleganckie? Zdobione printem, a może zupełnie jednolite? Jakie buty będziemy nosić tej jesieni i zimy? Na te pytania postaramy się odpowiedzieć biorąc pod uwagę najgorętsze trendy sezonu oraz asortyment trójmiejskich sklepów.
- Jesienią i zimą najlepiej sprawdzą się buty za kostkę: sznurowane trzewiki, buty typu chukka oraz sztyblety. Oprócz skóry licowej można wybrać tweedy lub połączenie tweedu ze skórą ...
Niebotycznie wysokie czy zupełnie płaskie? Kozaki czy botki? Sportowe czy eleganckie? Zdobione printem, a może zupełnie jednolite? Jakie buty będziemy nosić tej jesieni i zimy? Na te pytania postaramy się odpowiedzieć biorąc pod uwagę najgorętsze trendy sezonu oraz asortyment trójmiejskich sklepów.
- Jesienią i zimą najlepiej sprawdzą się buty za kostkę: sznurowane trzewiki, buty typu chukka oraz sztyblety. Oprócz skóry licowej można wybrać tweedy lub połączenie tweedu ze skórą ...
No niby pogoda zazwyczaj pozwala nawet na chodzenie w półbutach, ale co prawda w zimę nie ubrałbym butów za pół tysiąca tylko po to by mi zaraz sól je zniszczyła. Lepiej już dać te 200 zł i w jakimś lasockim czy czym takim przechodzić i wyrzucić po sezonie. (Bo zawsze się jakoś dziwnie rozchodzą) I za rok kupić nowe
To ja mam chyba wyjątkowe szczęście do ccc
A konkretnie lasocki: kupione na początku lata klapki - mega wygodne, nie do zdarcia, po sezonie jak nówki. A właśnie wyrzucam kozaki lasockiego, mają 6 lat, podeszwy się prawie przetarły, aż mi żal, moje ulubione, śniegi, deszcze, mrozy, odwilże i zawsze ciepłe, zero przecieków.
Ale zwykle tak bywa, że wyjątek potwierdza regułę...
Ale zwykle tak bywa, że wyjątek potwierdza regułę...
Większość botków
jak dla mnie ma też poważną wadę: są ocieplane filcem, futerkiem itd. To są niepraktyczne buty. Tak ocieplane to mają być kozaki. Bo niby kiedy mam ubrać ocieplane botki? Teraz w październiku? Toć nogi się spocą. A z kolei zimą jak są mrozy i śnieg to zdecydowanie wolę kozaki. Tak mało jest botków nieocieplanych...:( pomijam jaśniutkie beżowe wiosenne. Marzę o takich czarnych jesiennych.
Tanie i drogie, a często tandeta
Markowe czy nie coraz większa tandeta. Klejenie zamiast szycia, nie pełne ocieplenie, lub pełne ale nie spełniające zbyt długo swoich właściwości cieplnych itp. Masakra z reklamacjami, olewanie klienta po sprzedaży.
za granicą kupuje i jak się sypią za szybko to przynajmniej naprawią, a najczęściej wymieniają na nowe.
Bardzo złe doświadczenia na rynku Polskim z firmą ECCO, MONNARI tak z ostatniego okresu.
za granicą kupuje i jak się sypią za szybko to przynajmniej naprawią, a najczęściej wymieniają na nowe.
Bardzo złe doświadczenia na rynku Polskim z firmą ECCO, MONNARI tak z ostatniego okresu.
Sprawdź sobie http://www.sirdanny.pl/moje-ulubione-klapki/ duży wybór w bardzo dobrych cenach.