Widok

Jakie buty na zimę?

Opinie do artykułu: Jakie buty na zimę?.

Niebotycznie wysokie czy zupełnie płaskie? Kozaki czy botki? Sportowe czy eleganckie? Zdobione printem, a może zupełnie jednolite? Jakie buty będziemy nosić tej jesieni i zimy? Na te pytania postaramy się odpowiedzieć biorąc pod uwagę najgorętsze trendy sezonu oraz asortyment trójmiejskich sklepów.

- Jesienią i zimą najlepiej sprawdzą się buty za kostkę: sznurowane trzewiki, buty typu chukka oraz sztyblety. Oprócz skóry licowej można wybrać tweedy lub połączenie tweedu ze skórą ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakeś pomysły co będzie pasowało do szerkich spodni?

Sprawdź sobie http://www.sirdanny.pl/moje-ulubione-klapki/ duży wybór w bardzo dobrych cenach.

A czy glany to dobra opcja na zimę? Mój chłopak uparł się że chce właśnie glany sobie kupić na zimę. Sama nie wiem... przecież na mrozie będzie mu chyba trochę zimno?

Nord ok

Nord jest ok ale często nic buty to niestety potworki. Większość robią na rynek rosyjski gdzie takie szkarady dobrze się sprzedają.

Dobra cena

Przecież to obuwie szyte z bdb jakości skory. Muszą kosztować w przeciwieństwie do sieciowe gdzie koszty produkcji są śmiesznie niskie a marze sięgają 300-400 %

A ty co ?

"zdrowe jedzenie" fitness po pracy a za kilka lat się okaże że kopniesz w kalendarz

Od trzech sezonów trekkingowe Salomony za kostkę i po kłopocie

Look? Moda? Styl? Pfffff :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się

Obcas w kozakach zimą bardzo się sprawdza, wbija się zarówno w śnieg, jak i przy odwilży w mokrą breję. Wystarczy nawet 4-5cm wysokości i zwężający się u dołu obcas, niekoniecznie szpilka

To ja mam chyba wyjątkowe szczęście do ccc

A konkretnie lasocki: kupione na początku lata klapki - mega wygodne, nie do zdarcia, po sezonie jak nówki. A właśnie wyrzucam kozaki lasockiego, mają 6 lat, podeszwy się prawie przetarły, aż mi żal, moje ulubione, śniegi, deszcze, mrozy, odwilże i zawsze ciepłe, zero przecieków.
Ale zwykle tak bywa, że wyjątek potwierdza regułę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Casualowa stylizacja,

kluczowy element każdego looku - to jest bełkot nowomowy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapisz się zawczasu do dobrego kardiologa

przy takim trybie życia, problemy z krążeniem i sercem gwarantowane.

niestety, noga w nich się mega poci choć są drogie

to uważam, że dużo gorsze od tych, które miałam w latach 80-tych poprzedniego wieku

Fakt, kupuję u Lasockioego

choć uważam, że cena zbyt wysoka do jakości, estetyka mi odpowiada, ale po każdym sezonie do kosza ( mimo, że u nas zim prawdziwych nie ma)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

takie w których podeszwa nie będzie się ślizgać na śniegu i lodzie- co z tego, że ładnie

wyglądają jak założysz i czujesz się jak na lodowisku modląc się co drugi krok by się nie wypierdzielić na drodze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może wybierz się na urlop do jakiejś popularnej destynacji

Js tylko tenisowki i onuce.
do góry