Widok

Jakie koszty wesela?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam:)
Czy któraś z Was wynajmowała na wesele salę wraz z kucharką i obsługą, interesuje mnie cena.
Ile mniej więcej wyniosło takie wesele?
Czy duża jest różnica w cenie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile kosztuje samochód??? - takich pytan nikt nie zadaje- wazna jest marka, rok produkcji, przebieg...!!!

Ile kosztuje ślub- na 5, 50 czy 150 osób??????????????????????????????????????????????????????
ja organizowałam we wrześniu na 60 osób, ogólnie po podliczeniu wszystkich kosztów byliśmy ponad 5000zł do przodu (wesele z poprawinami i różnymi atrakcjami), tylko musisz się liczyć z tym,że dużo więcej załatwiania i organizacji, ale dla chcącego nic trudnego, zwłaszcza że teraz wszystko jest łatwo dostępne, wystarczą chęci i odrobina dobrej organizacji,czasem przydatna jest pomoc przyjaciół, pozdrawiam i życzę powodzenia annas871@wp.pl
ananas a mogę wiedzieć gdzie wynajmowaliście salę?
U nas przewidujemy max 85 osób bez poprawin. Co do kucharki masz może jakieś namiary? Produkty sami kupowaliście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witaj Asia! Ja też miałam wesele z kucharką i jej ekipią kelnerek. Wyszło ok.4-5 tys mniej niż za wynajęcie "gotowej" restauracji.
Wesele miałam w remizie strażackiej w Bolszewie.
Z czystym sumieniem mogę polecić kucharkę, p.Holka. Gdybyś potrzebowała namiary to napisz na maila urbanska.madzia@gmail.com
pozdrawiam!
Asiu, skontaktuj się ze mną na meila annas871@wp.pl

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry