Widok

Jakie kwiaciarnie polecacie we wrzeszczu?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam Maciejkę, jest chyba dość droga, ale warto zajrzeć :) jest na Grunwaldzkiej, niedaleko manhattanu

image

image
ja polecam tą za manchatanem,,,w takim domku :) niedroga :)

imageimage
Był już taki wątek.
Kwiaciarnia ALternatywna - za manhattanem w takim małym domku. Pięknie robią kwiaty i do tego w przyzwoitych cenach.

image
Gorąco polecam kwiaciarnię Cuda-Wianki na Słowackiego. Panie zrobiły mi śliczny bukiet ślubny, stroik na samochód i bukiety dla rodziców za przystępną cenę.

a co to jest przystepna cena ? i z jakich kwiatów ?

image
Dzieki dziewczyny, zajrze tam:)
image
Po raz kolejny polecę kwiaciarnię na ryneczku koło straży pożarnej:) Pięknie i niedrogo!

image
cuda wianki na slowackiego

imageimage
Koniecznie alternatywna za manhattanem. Piękne bukiety (nie tylko na śluby) bez żadnych brokatów, pazłotek i złotych wstążek... :)))
Gorąco polecam ;)

Może to nie wrzeszcz, ale nie chcę dublować wątków - polecam kwiaciarnię Mały Park w Gdańsku, przy ulicy Grobla 3 (niedaleko Hali Targowej, za kramami kupców, tuż obok szkoły English Unlimited) - panie są przemiłe i wyczarowały dla mnie piękny ślubny bukiet z kalii i róż :)

image

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry