Widok

Jakie meble do salonu ?

Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio w internecie komplet w kształce U na środkowej części salonu. W rogu pazma łącząca ścianyw samym rogu podwieszona na ścianie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze niedawno ważnym wyposażeniem salonu był dla mnie narożnik z funkcją spania, bo salon spełniał również funkcję sypialni. Ale w zeszłym miesiącu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania, dzięki czemu w końcu mamy też swoją sypialnię. Przyznaję, że dość długo szukałam dla nas dobrego materaca, ale przytłaczała mnie ogromna ilość modeli na stronach i nie wiedziałam na co się zdecydować. Znajomi mają materac od Sheepo i sobie chwalą, więc też zdecydowałam się kupić właśnie na ich stronie. Zobaczymy – dają możliwość trzydziestodniowego testowania materaca, z możliwością zwrotu.

Sama mam dosyć mały salon, ale uważam że to nie problem. Zrezygnowaliśmy z pełnego wypoczynku na rzecz narożnika, całość uzupełniłam fotelem w morskim kolorze (wnętrze jest w odcieniach bieli i szarości, więc fotel fajnie je ożywia). Proponuję zerknąć na stronę http://italmeble.pl/o_nas/ mają naprawdę spory wybór, a meble mają ciekawe design i z pewnością lepszą jakość, niż np. meble z ikei

Natalie
2019-03-19 19:50:17
Jeszcze niedawno ważnym wyposażeniem salonu był dla mnie narożnik z funkcją spania, bo salon spełniał również funkcję sypialni. Ale w zeszłym miesiącu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania, dzięki czemu w końcu mamy też swoją sypialnię. Przyznaję, że dość długo szukałam dla nas dobrego materaca, ale przytłaczała mnie ogromna ilość modeli na stronach i nie wiedziałam na co się zdecydować. Znajomi mają materac od Sheepo i sobie chwalą, więc też zdecydowałam się kupić właśnie na ich stronie. Zobaczymy – dają możliwość trzydziestodniowego testowania materaca, z możliwością zwrotu.
Daj znać, na jaki konkretnie model z Sheepo się zdecydowałaś? Też szukam czegoś dla siebie i męża, ale mam problem, bo on jest sporo cięższy ode mnie.

Fotele to super dodatki do salonu, warto w te zainwestować. Ja swoje znalazłem w sklepie https://idealdesign.pl Tu bez problemu też coś na pewno znajdziesz, a jak nie to obsluga sklepu Ci pomoże. Mają bardzo szeroki wybór tkanin i dostępne próbniki, jest to bardzo pomoce. Gwarantują łatwy kontakt i szybkie odpowiedzi na zapytania. Postawcie na zakupy mebli na wyższym poziomie.

eria
2019-04-27 14:11:37
Natalie
2019-03-19 19:50:17
Jeszcze niedawno ważnym wyposażeniem salonu był dla mnie narożnik z funkcją spania, bo salon spełniał również funkcję sypialni. Ale w zeszłym miesiącu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania, dzięki czemu w końcu mamy też swoją sypialnię. Przyznaję, że dość długo szukałam dla nas dobrego materaca, ale przytłaczała mnie ogromna ilość modeli na stronach i nie wiedziałam na co się zdecydować. Znajomi mają materac od Sheepo i sobie chwalą, więc też zdecydowałam się kupić właśnie na ich stronie. Zobaczymy dają możliwość trzydziestodniowego testowania materaca, z możliwością zwrotu.
Daj znać, na jaki konkretnie model z Sheepo się zdecydowałaś? Też szukam czegoś dla siebie i męża, ale mam problem, bo on jest sporo cięższy ode mnie.
My mamy akurat model Norbert, ale z tego co kojarzę mają chyba dwa modele o dwóch różnych stopniach twardości - standardowy i o podwyższonej twardości, więc w takim przypadku o którym piszesz - że jest między Wami duża różnica w wadze powinno się to sprawdzić.
Trudny wybór, mi też zawsze najtrudniej wybrać meble do salonu. W końcu to pokój reprezentacyjny i wypoczynkowy na codzień, ale spoko da się wybrać dobre wyposażenie tylko trzeba trafić na dobry sklep. Z doświdczenia polecam https://www.mirjan24.pl/54-meble-do-salonu. Kolejny raz od nich kupuję i to sprawdzone źródło.

Z meblami to nie miałam żadnego kłopotu.. Gorzej było z wyborem narożnika do salonu.. Początkowo żaden mnie nie zachwycił, każdemu coś brakowało. Dopiero w internecie na stronie gala Collezione znalazłam odpowiedni narożnik modułowy play i go zamówiłam. Jednak miałam dobre oko, bo pasował idealnie do całej reszty.

U mnie stoi sofa Paris z firmy Puszman. świetnie się prezentuje, pikowane wykonczenie sprawia, że będzie również pasować do klasycznego wnętrza, ale niskie ustawienie może sprawić, że będzie również dobrym wyborem do wnętrza nowoczesnego . W sumie tych modeli dostępnych jest sporo więć na pewno coś sensowego będziesz w stanie znaleźć.

nie mogliśmy trafic lepiej, niz z meblami od puszmana. Są miękkie, i bardzo latwo sie je czyści. Zwlaszcza , że pufe do leżenia upatrzyły sobie nasze dwa koty.

A taki zwykły dywan z https://sklepsindbad.pl/. Myślę że to będzie dobry dodatek do takiego miejsca.

U nas goszczą dwie male sofki, skórzane i rozkladane- od Unia meble swalen- fajny dystrybutor,meble są dobrej jakości i poza tym mają obszerny wybór.

A ja zamawiałem meble do salonu z Kieleckiej Fabryki Mebli i jestem bardzo zadowolony. Szczególnie szafa mi się podoba, widać, że dobra jakość i porządne wykonanie.

Polecam Kielecką Fabrykę Mebli. Kupuję tam meble do mieszkan ktore wynajmuje i sa bardzo dobrej jakosci.

Tak, meble od Puszmana są bardzo dobrej jakości i świetnie się prezentują !

Jeśli podobają Ci się meble w stylu retro to na https://antyki24.pl/pl/c/SALON/320 są dostępne. Takie meble to na pewno coś masywnego i wykonanego z prawdziwego drewna. Mnie takie meble zawsze się podobały.

Generalnie polecam sprawdzić z Kieleckiej Fabryki Mebli. Duży wybór, jak czegoś nie wiesz, to ci doradzą, bo czasami człowiek się gubi.
Ja zamawiałam, szybko, fajnie, dobry kontakt, pięknie wykonane mebli 5/5

Jeśli cenisz sobie dobrą jakość i rozsądną cenę,to mogę polecić Ci unię meble Swalen. Dobry dystrybutor, moje sofy od nich są w idealnym stanie

My mieliśmy mały salonik i był trochę problem z tym, co tam będzie. Ale daliśmy rade, mamy i biurko i sofę i nawet telewizor :D
A. no i wszystko z jednego salonu, bo jak się zamawia, to wolę kiedy wszystko dostarczają odrazu- Kielecka Fabryka Mebli.
Możesz sobie na stronie sprawdzić, mistrzowskie meble i jakość na najwyższym poziomie

sprawdz sklep home&sofa w Gdyni na ul. Hutniczej. Tam maja olbrzymi wybór i mysle ze cos odpowiedniego sobie dopasujesz!

Na https://punktmeblowy.pl/k/meble-stylowe-dom/salon/ też jest bardzo duży wybór mebli w stylu retro. Wszystko zależy od tego jakich mebli dokładnie szukasz. Bo jak się okazuje w Internecie można kupić wszystko.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

do góry