Widok

Jakie meble do salonu ?

Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio w internecie komplet w kształce U na środkowej części salonu. W rogu pazma łącząca ścianyw samym rogu podwieszona na ścianie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przejdź się do Agaty i popatrz na ich aranżacje, może jakiś pomysł Ci wpadnie do głowy i za nieduże pieniądze urządzisz sobie salon.
Jeżeli macie długie a wąskie pomieszczenie polecam podwiesić na wysokości ok. 10 do 15 cm. meble ( Szafki nie kanapy :-) ) Dzięki tej operacji przestrzeń nie zrobi się zagracona a wręcz przeciwnie będzie to fajny wizualny efekt .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpuściłabym chyba cały komplet w literę U, bo zabierzesz sporo przestrzeni. My w podobnych warunków jak u Ciebie zdecydowaliśmy się na kanapę i fotel (dla nas wystarcza), chcieliśmy, aby to było stylowe i nie z sieciówki. Zamówiłam je w Culise http://culise.pl/sklep-online/. Sam sklep znajduje się w Kościerzynie, więc trzeba zapłacić za transport do Trójmiasta. Jednak ich wygląd i estetyka wynagradzają wszystko :)
My nasz salon urządziliśmy meblami z kolekcji Naomi z agaty to mogliśmy je ustawić według swojego uznania

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie łazienki (58 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

do góry