Widok

Jakie paznokcie

Wesele Orunia Górna Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane a jakie paznokcie robicie sztuczne czy wolicie swoje naturalne... ? właśnie się zastanawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak ODPRYSKUJE powinno być :/ Ech...

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na codzień preferuje naturalne.
Natomiast podczas ślubu skuszę się chyba na żel. Niestety lakier na naturalnej płytce paznokcia bardzo szybko odbryskuje.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
ah i zdecydowanie polecam paznokcie żelowe ,ale tylko na szablonie.
pozdrawiam :)
Mi by było szkodo teraz zrobić na swoich paznokciach tipsy czy akryl wiedząc , że będzie to tylko na raz, a potem kilka miesięcy trzeba regenerować swoje paznokcie.

Nie prawdą jest to iż paznokietki po zdjęciu po jednorazowej usłudze trzeba regenerować miesiącami.
Wszystko zalezy od osoby wykonującej takie pazurki.Podejścia do klienta i zwrócenie uwagi na jakość płytki ,najważniejsze jest by zrobić to jak najmniej inwazyjnie.Wiele moich klientek nawet po paru miesięcznym noszeniu. ma naprawdę dobre jakościowo paznokcie naturalne i nie wymagają one regeneracji. Na pewno jednak nie będą gorsze niż masz przed stylizacją.
jednak Jeżeli ktoś ma ładna płytkę naturalną to polecam jedynie utwardzenie jej żelem cieniutko jeśli to na raz .Lakier nigdy nie odda takiego efektu jak żel.
ja wybrałam akrylowe, nieduże delikatne, na czterech z nich były cyrkonie - wyglądało to b. elegancko; swoje miałam też ładne, ale nigdy nie tak się mieć aż tak "eleganckich" swoich naturalnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżeli jest taka możliwość to zdecydowanie swoje naturalne paznokcie. Mi by było szkodo teraz zrobić na swoich paznokciach tipsy czy akryl wiedząc , że będzie to tylko na raz, a potem kilka miesięcy trzeba regenerować swoje paznokcie.
na dzień dzisiejszy naturalne i nieśmiertelny french .. uwielbiam;)
Ja też chciałam zrobić cos na swoich bo do najbrzydszych nie należą, ale doszłam do wnisoku, że idealne tez nie są, równiutkie nie są itd. Poza tym boję się, że mi coś odpryśnie, zniszczy się, więc w końcu zdecydowałam sie na żelowe. No i nie będe się musiała martwić....no chyba że później jak już je ściągnę, czego tez się boję....;)
Ja też miałam "swoje" paznokcie, niezbyt długie, dzień wcześniej byłam na manicure, peeleng, parafina i takie tam. Miałam french bez żadnych dodatków, wyglądało bardzo ładnie w rzeczywistości a na zdjeciach wyglądają super:)
Naturalne i do tego krotkie...:)
Gdybym miała ładne swoje paznokcie na pewno bym nie robiła sztucznych, tylko zrobiła na naturalnych frencha.
Niestety z racji zawodu pewnie będę musiała zrobić żelowe... chociaż niezbyt mi się to podoba...
Ja napewno żelowe - prawdopodobnie french i cyrkonie ;) ale okarze się co wymyśli moja bujna fantazja. :P Sama przedłużam pazurki, więc mam duże pole do popisu. ;)
dziewczyny dawajcie;-) jakies propozycje;-)
ja chciałam zapuscic swoje i zrobic manicure ale.. boje sie ze nagle mi pekną albo odprysną..
naturalne zdecydowanie
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
też się nad tym zastanawiałam i chyba żelowe