Widok

Jakie perfumy męskie

Siema. Szukam dla siebie jakiegoś fajnego perfumu :) Jak możecie to napszcie jakie perfumy polecacie , i które naprawde zarąbiście pachną. Raczej nie lubię słodkich zapachów, zdecydowanie bardziej wolę te świeże. No i nie chciałbym aby cena doprowadziła mnie do zawału.Oczywiście zapach musi się podobać płci przeciwnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówcie co chcecie ale ładnie pachnacy facet przeciętnej urody jest dużo bardziej atrakcyjny niż przystojniak pachnący zle.

A z perfum bardzo polecam unisex CK -pachnie dobrze i zupełnie inaczej na każdym.
Wszelkie ogórkowe zapachy odradzam.

A czy to nie oszustwo? Skoro nijak nie capi, to skąd wiadomo, że to nie woda z kranu? Taka np. homeopatia. Wlewasz fiokę czegoś do Wisły w Krakowie, w Gdańsku czerpiesz cysternę i sprzedajesz po stówkę za kubeczek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do cholery jest z tymi feromonami?
Wszyscy je mamy. Dlaczego nie kochacie własnych tylko "oszukujecie" maskowaniem :((((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chcesz aby zapach podobał się płci przeciwnej to kup sobie perfumy z feromonami. W niższej cenie mogę polecić na przykład Love&Desire ale nie w wersji premium, ale w tej normalnej niebieskiej butelce.

Nosiłam się z zamiarem przedstawienia wachlarza zapachów, do weryfikacji, ostatecznej selekcji i zatwierdzenia przez osobę upoważnioną.
Mój udział osobisty awykonalny.

Ps
Medali z kartofla i nie tylko Ci u nas dostatek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lukri,
Jak dopasujesz zapach bez powąchania go na skórze, to masz ode mnie medal z kartofla.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaki wiek (przedział wiekowy) Twój? to nie bez znaczenia...
do góry