Widok

Jakie perfumy męskie

Siema. Szukam dla siebie jakiegoś fajnego perfumu :) Jak możecie to napszcie jakie perfumy polecacie , i które naprawde zarąbiście pachną. Raczej nie lubię słodkich zapachów, zdecydowanie bardziej wolę te świeże. No i nie chciałbym aby cena doprowadziła mnie do zawału.Oczywiście zapach musi się podobać płci przeciwnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Często kupuje http://granit-wachol.pl/rewelacyjny-zamiennik-oryginalnych-zapachow/ zapach utrzymuje się bardzo długo.

Używał ktoś może Love Desire? To te z feromonami :) Jak się trzymają na skórze? Nie spodziewam sie jakiegoś tam działania feromonowego ale po prostu zastanawiam się czy nie przetestować :) Jeszcze takich nie miałam.

Mam obecnie męską wersję no i jestem całkiem zadowolony. Trzymają się bardzo długo, zapach również mi się podoba. Są jednak dwie wersje i ogolnie sa od siebie trochę inne. Wersja podstawowa jest tansza, ale jednoczesnie utrzymuje się krócej, zapach ma świeży, ładny. Wersja love desire premium to już zupełnie inna wyższa pólka. Począwszy od opakowania, które jest konkretniejsze po zapach, tkóry jest moim zdaniem bardizej korzenny. Utrzymuje się również długo na ciele.

Długo, to znaczy ile? :)

Od jakiegoś czasu wyczuwam na ulicy lacoste white, czyżby wracał do łask?

No jakieś 12 godzin. Czasami na ubraniach czuję i na następny dzień. W sumie jedne z lepszych perfum jeśli chodzi o trwałośc. Podobają się również kobietom. Żonie również.

Czyli jakieś działanie feromonowe jednak jest? ;) Żona nie ma pretensji,że używasz takiego własnie zapachu?

Daj spokój stary :) Trzeba mieć do siebie jakieś zaufanie. Gdybyśmy mieli do siebie pretensje o jakieś glupie perfumy to co to byłby za związek? Poza tym kupiłem ten zapach po to aby rozkręcić atmosferę pomiedzy nami co się udało, bo tak jak wspominałem żonie zapach się bardzo podoba. Jesli chodzi o działąnie feromonowe to mają je praktycznie każde perfumy ( te ładne) .Te są całkiem całkiem . Zebrałem za nie równeiż wiele komplementów od kobiet z pracy.

Jestem w stanie uwierzyć że człowiek jest w stanie odbierać feromony, w końcu należymy do świata zwierząt, o tyle jestem sceptyczny czy mają one wpływ na nasze zachowanie, a przynajmniej na jako całość, bo być może że jakaś grupa ludzi rzeczywiście reaguje na feromony. Feromony mogą więc działać na bardzo podobnej zasadzie co podprogowe podźce wizualne). O ile same w sobie nie wpływają w taki sposób w jaki byśmy tego oczekiwali o tyle w połączeniu z innymi bodźcami już tak.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (146 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Botoks czy mezoterapia na pierwsze zmarszczki mimiczne (38 odpowiedzi)

Mam 29 lat. Sucha skóra . Zauważyłam już u siebie pierwsze zmarszczi ( chociaż widziałam je...

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

do góry