Widok

Jakie prezenty dla dziecka 3-miesiecznego?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jakie prezenty mozna kupic dla 3miesiecznego niemowlaka nie liczac grzechotek i gryzakow oraz karuzel z pozytywka i mat edukacyjnych wiekszosc zabawek zaczyna sie od 6m+
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.edukraina.pl/zabawki-dla-niemowlat-0.html - tu masz pomysły dla dzieci 0-6m-cy
synek przed 4 miesiącem zaczął sie fascynować metkami, wiec może Pan Metka? w tym czasie dostał tez pilot do tv FP (niby 6m+) i tez nim się bawił
image
mój pod choinkę (miał dokładnie 3m-ce, bo urodził się 24.09) dostał Bananową Annę Tiny Love ;] i to był hicior :))) i szmacianą przytulankę - z którą śpi do dziś :) (później na wszelki wypadek kupiliśmy drugą taką samą)

Pan Metka też jest fajnym pomysłem :)))
moze przejrzyj sobie worek z prezentami dla najmlodszych dzieci (zaraz po prawej stronie) na listdomikolaja.pl - a nuż coś ci wpadnie w oko, nie musisz geenrowac calego listu. tam są takie fajne Śpiewaki-słodziaki - naprawdę urocze przytulanki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No my włąsnie na listdomikolaja.pl wypatrzylismy prezent dla naszej półrocznej córuni, taki bujaczek z mattel cudowna planeta. Czekamy teraz tylko na przesyłkę bo na allegro kupiliśmy, taniej o 40 zł w niż w sklepie ! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym kupiła klocki Clics - http://szkolnis.pl/klocki_clics - moje dzieci je uwielbiały. Na razie jeszcze będzie dzieciaczek za mały, ale jak podrośnie to będą idealne.
Opinia została zablokowana przez moderatora
hej może jakaś zabawka przyczepiana do raczki albo sa takie zawieszki o rożnych strukturach ( chropowate gładkie materiałowe szeleszczące z wibracjami ) ewentualnie miękka książeczka stymulująca zmysł dotyku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

do góry