Widok

Jakie są ceny działek budowlanych ?

Witam,

Ile kosztują średnio działki budowlane bezpośrednio od właścicieli z pominięciem pośredników, biur nieruchomości itd?

Interesuje mnie działka budowlana 1000 m2 w odległości do 15 km od Gdańska lub Gdyni....

Za ile okazyjnie można kupić ? Jaka jest dobra cena ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Zbigniewie ceny są zróżnicowane - w Baninie działki kosztują ok 200zł za m, ale te ceny są do negocjacji w wielu przypadkach. Obok mnie do sprzedania są 3 działki jedna ok 200tys zł, druga nieco mniejsza za 140tys zł, ale jest 900 m2 za 240tys zł:)Działki właściwie leżą tuż obok siebie, tylko są różni właściciele:)
A ta za 140 tys zł to jaki metraż mniej więcej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W okolicach Cedr W.działki są tańsze około 80-120 tys.zł. Przypuszczam że można negocjować a do centrum Gdańska około 17-20 km.
Zależy też czy szuka Pan działki uzbrojonej czy nie.
Witam,

Interesuje mnie średnia dobra cena działki budowlanej...

Ciekawi mnie jaka jest dobra cena a kiedy przepłacę...

Oglądając ogłoszenia w Internecie mam wrażenie że ceny są zawyżone....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie tj. okolice jeziora Tuchomskiego za 1000 m trzeba zapłacić jakieś 150 tys. dodam tylko, że my kupując działkę 4 lata temu zapłaciliśmy za nią 40 tys. szok...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
To wzrost ceny o 400 % a wzrost zarobków może o 10-20 %...

Czy da radę kupić działkę budowlaną 1000 m2 za ok. 100 tys zł ?

80-120 zł m2 ?

Lokalizacyjnie- okolice Gdańska, Gdyni (Pępowo, Tuchom, Banino itd. )
Myślę, że raczej może być problem z zakupem działek w takiej cenie w Baninie i Pępowie - może ktoś będzie zainteresowany sprzedażą taniej działek rolnych z możliwością przekształcenia, ale raczej uzbrojonej działki w takiej cenie Pan nie kupi:(
Chociaż może jakiś fart będzie Pan miał:)-niech Pan poda swojego maila, to podeślę Panu kontakt do człowieka, który chce sprzedać 2 działki bez pośredników, to może się Panu wynegocjować cenę, jak się okolica spodoba:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jednak jest coś w Baninie za 120zł/m2, może Pana zainteresuje:)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/dzialka-pod-budowe-ogl2847236.html
Ja chyba wiem, gdzie to jest:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze to jaka cena jest odpowiednia za działkę 1000 m2?

Ile muszę Państwa zdaniem liczyć ?

Jaka jest dobra cena za uzbrojoną działkę budowlaną bez pośredników ?
niech pan szuka w lokalnych biurach nieruchomosci! podam panu namiary na http://www.kart-house.pl znaja ten teren,maja dzialki w przystepnych jeszcze cenach, napewno warto podzwonic i popytac ,jezeli nic nie zainteresuje to napewno cos doradzą ! jest wiele ciekawych opcji a te lokalne biura najlepiej znaja ten teren. co do dzialek to sa miejsca troche dalej polozone niz pan szuka a zapewniam ze znajdzie sie pan szybciej w trojmiescie niz z niektorych na ''mapie'' blizszych z ktorych nieraz np.zimą nie masz szans polną drogą sie wydostac.
Wolę omijać biura nieruchomości, bo są one pośrednikami, a cena jest najważniejsza...

Lepiej chyba kupić bezpośrednio od właściciela....
jest pan w błedzie odnosnie kupna bezposredio dzialek! nieraz faktycznie warto bezposrednio ale biuro daje pewne gwarancje odnosnie spraw prawnych i sprawdzenia uregulowanych spraw hipoteki dzialki bo z tym dzis bywa roznie,jezeli hipoteka jest od lat niedokladnie uregulowana i niesprawdzana to moze byc z tym klopot, dzialki sa z pokolenia na pokolenie przekazywane,odralniane,dzielone,wytyczane ,sprzedawane,obciazane,itd itd itp. nieraz nie ma mozliwosci sprawdzenia wszystkiego ,i oprocz prowizji placi pan dodatkowo wlasnie za te prawne gwarancje. wiec jezeli ma pan zamiar wydac duze pieniadze na dzialke to warto aby wszystko bylo sprawdzone przed sprzedaza przez prawnika ktormu i tak trzeba zaplacic. ale oczywiscie wybor i decyzja nalezy do pana.
rak temu za działeczkę 600m na Wiczlinie (Gdynia) dalismy 400zł za metr.Były tez tańsze za metr ale większe i cena wychodziła powyżej 300 tys (1000- 1200 m)
lepiej szukać bez pośredników, u nas we wsi jest kilka ogłoszeń o sprzedaży działek i nawet domów; wystarczy czasem poobjeżdżać wsie lub po prostu podejść do sołtysa danej wsi i często można się dogadać, jak potrzebujesz więcej info to napisz do mnie maila, podam Ci namiar do nas do wsi
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
To poproszę ceny działek, numery telefonów lub jakiś kontakt.

Mój mail:

madziaczek85@wp.pl

Z góry dziękuję
mam pytanie mam do sprzedania działke o pow. 50 hektarów w gm. midzichowo na wsi jest to woj. wielkopolskie prąd jest doprowadzony ale odłaczony niema wody tylko studnia i pomieszczenia gospodarc ze jak np. stodoła jest dom ale w stanie złym do wyburzenia prosze niech ktos mi poda cene mniejwiecej od do pilne dziekuje z góry bardzo pozdrawiam
Co do sołtysów to bym uważała, bo to cwaniaki są. Kiedyś gadałam z jednym i okazało się, że chciał mi wcisnąć działkę, z którą był problem z podłączeniem do prądu :(. A sprawa prądu wyszła zupełnie przypadkowo.
Z doświadczenia wiem, że lepiej jak cywilizowani ludzie - z internetu, a później - czy to samemu czy z agentem - dać kwity do prawnika.
Witam,

jeżeli byłby Pan zainteresowany, to posiadamy działki budowlane w w miejscowości Lniska - 17km od Gdańska, 9km od obwodnicy Trójmiasta w ładnej okolicy. Cena 150zł/m kw. (nieuzbrojona, do negocjacji).
Oczywiście bez pośredników.
Jeśli jest Pan zainteresowany zapraszam do kontaktu mailowego -
kasia123152@wp.pl

pozdrawiam
Z tą działką na pana miejscu bym uważał . Widziałem co się działo na tej działce. Teren został podniesiony w tym miejscu o około 2-3 metry. Podłoże to głównie gruz i wywożona ziemia z wykopów pod Pge Arene i pod lotnisko. Gdy zacznie padać deszcze to nie da się tam chodzić bo jest straszne błoto .
Mówi Pan o tej działce za 120zł w Baninie?Jak na Banino cena dość atrakcyjna, więc coś musi być na rzeczy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
mam do sprzedania działkę w Juszkowie Borzęcin - 12,5 km od Gdańska.

988 m2 za 80000 zl oczywiście do negocjacji.

Jeśli jest Pan zainteresowany to proszę o odpowiedź na email: miraceel@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam stronkę
http://www.bezposrednikow.pl
jest tam sporo działek w dobrych cenach
Sporo działek ? Nie bądź śmieszny :) Sporo działek to jest na http://www.mls.pomorze.pl :)

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Dekoracje do mieszkania (27 odpowiedzi)

Co myślicie o panelach tapicerowanych na ścianę? Szukam czegoś, co dodałoby trochę przytulności...

Sprzedaż mieszkania (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy orientuje się ktoś ile czasu zajmuje sprzedaż mieszkania w tych czasach w...

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

do góry