Widok

Jakie solarium w Gdańsku polecacie?

Jakie Waszym zdaniem jest godne polecenia i cenowo tez istotne, najlepiej gdzies na Przymorzu, Zaspie, Oliwie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja z Żabianki jeżdżę na Zaspę do Solarium Saturn - miłe dziewczyny, zawsze doradzą, często mają promocje, no i co najważniejsze - jest tam czysto.
Ja polecam solarium Hawana we, Wrzeszczu nad salonem Plusa ul. Grunwaldzka, oraz ta sama firma na Morenie i Przymorzu :)

http://www.solariumhawana.com/
image
image

image
Ja chodze do Marylin, na przymorzu na Jagiellonskiej.(nad komisem agd). maja nowe brazujace lampy, cena 1.30 za min, czasem maja promocje ze po 1zl w okreslonych godzinach.
Hawana - najlepsza jest na Morenie - chociaz miałam blisko pieszo do tej we Wrzeszczu, zawsze jeździłam na Morenę, na Przymorzu też kiedyś byłam (nie wiem jak tam teraz wygląda). Bardzo dobra jest również Hawana w Gdyni na Abrahama - tę również mogę szczerze polecić.
co do Hawany to chodzilam na Przymorze ale jakos mi juz nie odpowiada, natomiast kiedys bylam w Hawanie we Wrzeszczu i bylo duzo lepiej ale nie wiem jak jest teraz...ogolnie widze ze Hawana gora;)
Odkopuję wątek, ponieważ nie widzę sensu, aby zakładać nowy.
Czy miał z was ktoś możliwość być na Grunwaldzkiej w Sun City?
Niedawno się wprowadziłam i mieszkam przy stacji GD-Wrzeszcz. Na ich stronie wyczytałam, że istnieje maszyna odchudzająca, sprawdza się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Według mnie sprawdza się bardzo dobrze.
Korzystam już od paru miesięcy i jestem zadowolona.
Często zmieniają lampy itp więc mają wszystko opanowane ;)
Pozdrawiam
Nie pomoze Wam maszyna odchudzająca, tylko ruch i dieta, nie dajcie się naciągać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadnego !! niewiem kiedy dotrze do młodych dziewczyn ze solarium jest niezdrowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli korzysta sie z solarium rozsądnie, z umiarem to tragedii nie ma. Zresztą to każdego indywidualna sprawa i to on odpowiada za siebie więc spokojnie wyluzuj nie zbawisz świata ;)
image
image

image
Hawana na grunwaldzkiej tragedia!!! Stare lampy mają !! opaliło mi pół twarzy (spaliło) w 2011 roku byłam i nigdy nie pójdę więcej :/ Kiedyś to oni mieli świetne łóżka i nawet dwa punkty ale to było kiedyś...
image
korzystanie raz w tyg zwieksza ryzyko zachorowania na raka o 20%.
I co w związku z tym? Ty nie musisz chodzić a ktoś jak ma ochotę to pójdzie jego sprawa jego zdrowie. Jak mnie denerwuje takie umoralnianie...Sory ale nie przestanę korzystać do solarium bo Ty masz takie zdanie na jego temat. Z plaży też korzystam żeby była jasność i dobrze mi z tym :)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie ja Ci nie kaze przestac chodzić.
Ja chodze od 3 lat do Sun City,jestem bardzo zadowolona,wystarczy raz ,dwa razy przyjsc i jestem mega brazowa a nie jak pojde do innych to wychodze czerwona ,a rano blada bo poza rozgrzaniem nic nie opalilo

najlepsze solarium KiD na wrzeszczu :
http://solariumkid.pl/index.php/gdansk-al-grunwaldzka-66/

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

do góry