Widok
Hej ;) Notino jest spoko, zawsze biorę ten sklep pod uwagę jak zastanawiam się nad zakupem perfum. Nie masz sie o co martwić jeżeli chodzi o oryginalność, jeżeli masz napisane armai to to jest armani a nie zapach inspirowany. Ja osobiście polacam na taką aurę jesienno-zimową coś z serii stronger with you. Troche cięższe perfumy, które długo się utrzymują, ubrania pachną w szafie jeszcze dłuuugo i są świetne moim zdaniem. pozdrawiam :)
Pozdrawiam, Nicky trójmiasto
No wlaśnie sam mam mieszane uczucia co do zamawiania na notino. Bo w wielu miejscach piszą, że są to same oryginały. Ale spotkałem się z takimi opiniami, że są to podróbki (w sumie to wiele osob pisze na przyklad,ze w rossmanie są podróbki ale w to nie chce mi się wierzyć). Z kolei nie mam ochoty wywalać duzej kasy na zakupy w sephorze :( Gdzize perfumy są droższe o 100-200 zł
Aktualnie psikam sie natomiast Love desire. Zapach z feromonami. Nie wiem czy feromony działaja czy nie, ale dzeiwczynom się podoba.
Aktualnie psikam sie natomiast Love desire. Zapach z feromonami. Nie wiem czy feromony działaja czy nie, ale dzeiwczynom się podoba.
Jeśli jednak byś się zdecydował to czarne Love Desire polecam jak najbardziej. Wcześniej miałem niebieskie i były naprawdę spoko. Ale przetestowałem dopiero czarne i uświadomiłem sobie jak duże znaczenie może mieć zapach do tego jak postrzegają Cię inni. A i wcale nie piszę tutaj o podrywie, ale o pracy. W robocie mam do czynienia z naprawdę wieloma osobami. I jakoś lepiej się pracuje. Łatwiej.