Widok

Jakie zapachy długo utrzymują się na ciele?

Polecicie jakieś długo utrzymujące się na ciele zapachy?
I jakie macie zdanie o notino? Zastanawiam się czy sobie tam nie zamówić perfum bo ceny jednak korzystniejsze. Ale czy maja tam oryginały?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ;) Notino jest spoko, zawsze biorę ten sklep pod uwagę jak zastanawiam się nad zakupem perfum. Nie masz sie o co martwić jeżeli chodzi o oryginalność, jeżeli masz napisane armai to to jest armani a nie zapach inspirowany. Ja osobiście polacam na taką aurę jesienno-zimową coś z serii stronger with you. Troche cięższe perfumy, które długo się utrzymują, ubrania pachną w szafie jeszcze dłuuugo i są świetne moim zdaniem. pozdrawiam :)
Pozdrawiam, Nicky trójmiasto
Najdłużej trzymają się perfumy następnie woda perfumowana a najsłabiej woda toaletowa.

No wlaśnie sam mam mieszane uczucia co do zamawiania na notino. Bo w wielu miejscach piszą, że są to same oryginały. Ale spotkałem się z takimi opiniami, że są to podróbki (w sumie to wiele osob pisze na przyklad,ze w rossmanie są podróbki ale w to nie chce mi się wierzyć). Z kolei nie mam ochoty wywalać duzej kasy na zakupy w sephorze :( Gdzize perfumy są droższe o 100-200 zł

Aktualnie psikam sie natomiast Love desire. Zapach z feromonami. Nie wiem czy feromony działaja czy nie, ale dzeiwczynom się podoba.

Jaka wersja? Niebieska czy czarna? Co do zakupów w notino to możesz śmiało kupować. Jest wiele sklepów z podróbkami w sieci, ale akurat ten sklep sprzedaje wyłącznie oryginalne perfumy.

Niebieska. Nad czarną się zastanawiałem, ale były trochę drogie tak wiec ostatecznie nie kupiłem

Jeśli jednak byś się zdecydował to czarne Love Desire polecam jak najbardziej. Wcześniej miałem niebieskie i były naprawdę spoko. Ale przetestowałem dopiero czarne i uświadomiłem sobie jak duże znaczenie może mieć zapach do tego jak postrzegają Cię inni. A i wcale nie piszę tutaj o podrywie, ale o pracy. W robocie mam do czynienia z naprawdę wieloma osobami. I jakoś lepiej się pracuje. Łatwiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (26 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

do góry