Widok
Jakiego fryzjera polecacie na codzień i na uczesanie ślubne?
Czesc dziewczyny :)
napiszcie jakiego fryzjera polecacie na codzien i do uczesania ślubnego?
Ja obecnie farbuje włosy na blond i korzystam z różnych fryzjerów średnio raz w meisiącu, nie mam nikogo do kogo chodze stale - ciagle szukam dobrego fryzjera.
Tera zpodczas przyotowań do slubu chciałabym pochodzic do polecanych fryzjerów żeby już zacząć jakby sprawdzać i mieć pogląd którego wybrac do uczesania ślubnego. Jakiegoś który będzie umiał doradzić, dobrac kolor, uczesanie do twarzy.
Z góry dziekówka za wszystkie rady :)

napiszcie jakiego fryzjera polecacie na codzien i do uczesania ślubnego?
Ja obecnie farbuje włosy na blond i korzystam z różnych fryzjerów średnio raz w meisiącu, nie mam nikogo do kogo chodze stale - ciagle szukam dobrego fryzjera.
Tera zpodczas przyotowań do slubu chciałabym pochodzic do polecanych fryzjerów żeby już zacząć jakby sprawdzać i mieć pogląd którego wybrac do uczesania ślubnego. Jakiegoś który będzie umiał doradzić, dobrac kolor, uczesanie do twarzy.
Z góry dziekówka za wszystkie rady :)

polecam fryzjera z hotelu chinskiego w sopocie, tyle ze nie jestem pewna czy tam jeszcze sa bo mieli sie przeniesc na drugie pietro domu towarowego, tego kolo mc donalda na gorze monciaka. robia swietny kolor, pan Pawel i pani Karolina, on robi kolor ona scina. nie sa tani - za balejaz i sciecie z ulozeniem 140zl
dokladnie ja tam chodze od 2 lat i za kazdym razem mam kolor wlosow taki jaki chce. a ja jestem przeczulona po tym jak mi kiedys fryzjerka spalila wlosy i nic sie nie dalo z nimi zrobic musialam czekac jak odrosna, wiec mialam biale z ciemnymi odrostami, trauma do konca zycia. a ja zawsze prosze zeby mi robili farba, dluzej trwa ale nie niszczy tak wlosow
Hej, jeśli się mogę wtrącić :)
Co prawda własnego slubu jeszcze nie miałam, ale mialam za to żywy kwiatek we wlosach na weselu mojego brata, a był to goździk. Wiem, że wiele osób ma jakieś opory przed tym kwiatkiem, ale ja szczerze polecam. Trzymał się rewelacyjnie, całą noc bez wody. Dodam jeszcze, że czesałam się sama i nie utrwalałam go żadnymi specyfikami, chyba że trochę zwykłego lakieru przypadkowo się na niego dostało.
Gożdzik kosztował chyba 2 zlote, pamietam że chcialam wtedy różę albo jakis inny gatunek, ale tylko ten gozdzik mi pasował kolorystycznie do calosci. I powiem, że to by strzal w dziesiątkę, bardzo się wszystkim podobał :)
Jeśli chcecie zobaczyć to wejdzcie na n-k, nie chce mi się wklejać tego zdjęcia na forum:
http://nasza-klasa.pl/profile/1554900/gallery/10
Co prawda własnego slubu jeszcze nie miałam, ale mialam za to żywy kwiatek we wlosach na weselu mojego brata, a był to goździk. Wiem, że wiele osób ma jakieś opory przed tym kwiatkiem, ale ja szczerze polecam. Trzymał się rewelacyjnie, całą noc bez wody. Dodam jeszcze, że czesałam się sama i nie utrwalałam go żadnymi specyfikami, chyba że trochę zwykłego lakieru przypadkowo się na niego dostało.
Gożdzik kosztował chyba 2 zlote, pamietam że chcialam wtedy różę albo jakis inny gatunek, ale tylko ten gozdzik mi pasował kolorystycznie do calosci. I powiem, że to by strzal w dziesiątkę, bardzo się wszystkim podobał :)
Jeśli chcecie zobaczyć to wejdzcie na n-k, nie chce mi się wklejać tego zdjęcia na forum:
http://nasza-klasa.pl/profile/1554900/gallery/10
Bardzo zachęciłyście mnie do wizyty u fryzjera w chińskim. Powiem szczerze, zawsze robiąc balejaż płaciłam 160 bez układania i cięcia.... wcale nie w jakis wypasionych salonach :) ale przyzwoitych :)
byłabtm bardzo wdzieczna za jakis nr teleonu do nich:) chciaż międzyczasie poszperam na necie i może znajde:)
pozdrawiam
byłabtm bardzo wdzieczna za jakis nr teleonu do nich:) chciaż międzyczasie poszperam na necie i może znajde:)
pozdrawiam
A wiec fryzjerzy z Chińczyka już od 3.11 przyjmują na 2pietrze w centrum handlowym kolo MC Donalda na Monciaku, nr. do Pani Karoliny to: 507-527-037 i do salonu 58 551-17-66. Z tego co się dowiedziałam w czw. i pt. maja nieczynne bo sie przenoszą. Gdyby ktoś skorzystał z ich usług wcześniej niż Ja, proszę o relacje :)