Widok

Jakiego fryzjera polecacie na codzień i na uczesanie ślubne?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny :)

napiszcie jakiego fryzjera polecacie na codzien i do uczesania ślubnego?
Ja obecnie farbuje włosy na blond i korzystam z różnych fryzjerów średnio raz w meisiącu, nie mam nikogo do kogo chodze stale - ciagle szukam dobrego fryzjera.

Tera zpodczas przyotowań do slubu chciałabym pochodzic do polecanych fryzjerów żeby już zacząć jakby sprawdzać i mieć pogląd którego wybrac do uczesania ślubnego. Jakiegoś który będzie umiał doradzić, dobrac kolor, uczesanie do twarzy.

Z góry dziekówka za wszystkie rady :)

image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikusia napisz może skąd jesteś... bo mogę Ci polecić moją fryzjerkę z Wejherowa, ale jesli jesteś z Gdańska to na pewno Ci to nie pomoże ;)

image
image
właśnie jestem z Gdańska - Wejherowo trochę za daleko...

image
image
image
sunny ja jestem zza Wejherowa wiec podaj prosze namiar do swojego fryzjera to z checia skorzystam. Ja szukam kogos do upiecia slubnego (kok). Dzieki.
Woalka - ja byłam u Dominiki z "Henryka" w CH Kaszuby. Zaraz zmykam na śniadanko w pracy, ale jak wrócę to spróbuję wkleić jakieś zdjęcie mojej fryzurki :)

image
image
polecam fryzjera z hotelu chinskiego w sopocie, tyle ze nie jestem pewna czy tam jeszcze sa bo mieli sie przeniesc na drugie pietro domu towarowego, tego kolo mc donalda na gorze monciaka. robia swietny kolor, pan Pawel i pani Karolina, on robi kolor ona scina. nie sa tani - za balejaz i sciecie z ulozeniem 140zl

image

image
też ich polecam, jestem umówiona na 7 listopada:P na balejaż będę chodzić tylko tam, bo mam pewność że żadne rude ani żółte włosy nie wyjdą

image

dokladnie ja tam chodze od 2 lat i za kazdym razem mam kolor wlosow taki jaki chce. a ja jestem przeczulona po tym jak mi kiedys fryzjerka spalila wlosy i nic sie nie dalo z nimi zrobic musialam czekac jak odrosna, wiec mialam biale z ciemnymi odrostami, trauma do konca zycia. a ja zawsze prosze zeby mi robili farba, dluzej trwa ale nie niszczy tak wlosow

image

image
ja nawet chciałam spróbować może pofarbować na jeden blond i zrobić refleksy... tylko że farbować trzeba jednak częściej, a na baleyage to chodzę co 2-3 miesiące, bo przy falowanych włosów tak odrostu nie widać... a orientujesz się ile kosztuje u nich farbowanie?

image

troche mniej ale nie tak duzo, chyba 120 ale nie jestem do konca pewna. ja lubie balejaz bo nie mam tak lasnych wlosow i tak jak mowisz nie ma odrostow. ja tez u nich bede robila fryzure slubna i maja tez jakas wizazystke.

image

image
wejdz sobie na salony fryzjerskie i tam masz opinie.
Nefretete Gdańsk Żabianka,

p. Kamila :)
polecam z calego serca...

Dorota Jarosz - profesjonalny makijaż i stylizacja na każdą okazję.
www.dorotajarosz.com
Woalka - moja fryzura robiona przez Dominikę :) Trzymała się do poniedziałku wieczorem (wtedy sama w końcu wyjęłam te wsuwki :)
image
image

image
image
No i kurcze klapa... chciałam wstawić wiecej fotek, ale coś mi się imageshack się buntuje :P

image
image
Nie mam na razie zdjęć od fotografa, więc wrzucam to co mam od znajomych i mniej więcej co ukazuje fryzurę :)
image
image

image
image
Sunny - a ja mam pytanie co do róży we włosach. Bardzo podoba mi się żywy kwiatek we włosach i tak myślałam nad różą, ale obawiam się, że nie wytrzyma całej nocy (zwiędnie lub coś podobnego), dlatego zaczęłam myśleć o storczyku. Być może rozwiejesz moje wątpliwości. Jak Tobie trzymał się kwiatek?

image
image
etka - szczerze mówić to nie brałabym więcej kwiata żywego... Może ja miałam pecha, ale moja róża po paru godzinach zaczęła brązowieć...

image
image
Karolina, salon Trend w Gdańsku

przemek z salonu trend

image
image
czy ta pani Karolina z Trndów dojezdza do klienta?

image
Polecacie pana Pawla i pania Karoline z sopotu, to teraz sa w tym centrum handlowym koło mc? czy nadal w hotelu chinskim?

macie jakiś namiar telefoniczny albo jaka nazwe zakladu czy cosik takiego. Przyznam ze planuje na dniach fyzjera to mam okazje przestestwac :)

image
image
image
Ja tez tylko potwierdze,Karolcia jest bardzo dobra.Czesala moja swiadkowa i przyjaciolke na moj slub.Mnie wyslala do Zbyszka z Atelier bo ja chcialam fale na lata 40-te i sie bala.W kazdym badz razie na farbowanie i sciecie chodze z zamknietymi oczami do nich bo zawsze jest dobrze.
Hej, jeśli się mogę wtrącić :)
Co prawda własnego slubu jeszcze nie miałam, ale mialam za to żywy kwiatek we wlosach na weselu mojego brata, a był to goździk. Wiem, że wiele osób ma jakieś opory przed tym kwiatkiem, ale ja szczerze polecam. Trzymał się rewelacyjnie, całą noc bez wody. Dodam jeszcze, że czesałam się sama i nie utrwalałam go żadnymi specyfikami, chyba że trochę zwykłego lakieru przypadkowo się na niego dostało.
Gożdzik kosztował chyba 2 zlote, pamietam że chcialam wtedy różę albo jakis inny gatunek, ale tylko ten gozdzik mi pasował kolorystycznie do calosci. I powiem, że to by strzal w dziesiątkę, bardzo się wszystkim podobał :)
Jeśli chcecie zobaczyć to wejdzcie na n-k, nie chce mi się wklejać tego zdjęcia na forum:
http://nasza-klasa.pl/profile/1554900/gallery/10
w sopocie salon heaven beauty pokazowo!!!

butterfly:)
A to zdjecia mojej kolezanki z fryzura od karolci:

image
image

i mojej swiadkowej tez od karolci:

image

image

image
poproszę o namiary do tej pani która zrobiła te fryzury na powyższych zdjęciach

image

image

Ja sie do tego fryzjera z "chińczyka" umówiłam na 6.10.2008r na farbe :)

Mam nadzieje że będzie dobrze bo tego samego dnia wyjezdzam do Pragi. Zobaczymy jak to bedzie :) jak juz będe po to opisze wrażenia :)

image
image
image
Sorki data to 6.11.2008r. :P zakochana... :P

image
image
image
Bardzo zachęciłyście mnie do wizyty u fryzjera w chińskim. Powiem szczerze, zawsze robiąc balejaż płaciłam 160 bez układania i cięcia.... wcale nie w jakis wypasionych salonach :) ale przyzwoitych :)

byłabtm bardzo wdzieczna za jakis nr teleonu do nich:) chciaż międzyczasie poszperam na necie i może znajde:)
pozdrawiam
image

no tak, pomyłka ;) co do numeru telefonu zadzwoń do hotelu chińskiego to Ci podadzą:) Bo oni się teraz jakoś zaraz przenoszą, a ja nr jakoś nie mam do nich :]

image

ja polecam Alternative na rajskiej w Gdańsku - bylam tam ostatnio u p.Asi i zmienilam calkowicie fryzurke :) jestem zachwycona i do tego caly czas ktos mi mowi ze swietnie wygladam w nowej fryzurce :D

image

image
mi tez sie numer zagubil. ja sie umawiam za kazdym razem jak tam jestem na nastepny. bardzo jestem ciekawa nowego salonu.

image

image
Alternativ Club na Rajskiej w Gdańsku!!!!!!!!!!!!

[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
A wiec fryzjerzy z Chińczyka już od 3.11 przyjmują na 2pietrze w centrum handlowym kolo MC Donalda na Monciaku, nr. do Pani Karoliny to: 507-527-037 i do salonu 58 551-17-66. Z tego co się dowiedziałam w czw. i pt. maja nieczynne bo sie przenoszą. Gdyby ktoś skorzystał z ich usług wcześniej niż Ja, proszę o relacje :)

image
image
image
Nikusia spoko,jak powiesz im dokladnie co chcesz to tak bedziesz miala.Ja tam zawsze chodze farbowac jak jestem w kraju,a wyprobowalam juz przynajmniej 30 fryzjerow i w Polsce i za granica i wracam od 2 lat wciaz do Karoliny.
Bardzo dziękuję Wam za namiar na zakład w hotelu Chińskim. Byłam tam dzisiaj na balejażu i podcięciu i jestem bardzo zadowolona :)
Przenoszą się i otwierają we wtorek w nowym miejscu ale numer tel pozostaje ten sam:) na pewno tam wrócę:)

Raz jeszcze Wam dziękuję:)
image

A ja Alternative nie polecam. Fryzury ok ale blond jest ohydny. Jak chcesz rudy blond idź do Alternative. Potwierdzone na kilku znajomych, które usilnie twierdzą, że są "zadowolone". :-D

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry