Widok

Jakim środkiem nabłyszczyć lodówkę?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Już wypróbowałam wiele środków ale wszystko zostawia smugi. Może znacie coś co działa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwykły płyn do szyb , stary sprawdzony sposób .
Próbowałam ale zostają smugi, tylko że ja z reguły używam tego z Lidl'a może innej firmy by się sprawdził?
Z Biedronki jest dobry , a lodówkę masz szarą .
Ja używam cif stał nierdzewna .lodówkę. sprzęty kuchenne baterie łazienkowe wszystko ładnie błyszczy. Używam tez płynu do szyb ale po nim nie takiego "blasku"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, lodówę mam szara, inox. Cif'a nie próbowałam ale na pewno wypróbuję. Dzięki
jest srodek, uzywany do blatow ze stali kwasowej w gastronomii. Nazywa sie bodajze Chromol. Zobacz to.
Dzieki Mirek, dosc drogi ten srodek, 70zl za 500ml...
Do srebrnych sprzętów polecam nabłyszczacz do mebli drewnianych niewielką ilość nanieść na suchą szmatkę i polerować. Sprawdzone, nigdy nie zawiodło.
oliwka lub oliwa :) na waciik i ładny efekt :) najczęściej czyszcze tak okap bo to też dobry sposób na pozbycie się tłuszczu z chromowanych powierzchni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Remont - porady

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Meble ogrodowe z surowego drewna (7 odpowiedzi)

Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie wypadałoby je czymś...

do góry