Widok
Jakiś żart
Kupiłem w Intersporcie buty, które rozwaliły się po pierwszej godzinie użytkowania. Oczywiście oddałem buty do reklamacji. Po dłuższej wymianie zdań z obsługą obiecano mi po rozpatrzeniu reklamacji nowe buty. Miły Pan podobno dokonał rezerwacji butów w innym sklepie w Łodzi i po opinii rzeczoznawcy mają na mnie czekać. Po 2 tygodniach zadzwoniłem do sklepu i pani poinformowała mnie, że reklamacja jest rozpatrzona i buty będą we wtorek. W poniedziałek zadzwoniła kolejna osoba i z radością w głosie zaprosiła mnie po odbiór gotówki i stwierdziła, że żadnych butów nie będzie.
Żenujące i olewackie podejście do klienta. Ten sklep to jakaś masakra. Jak by mi nie obiecali wymiany butów to już dawno bym kupił inne. Teraz skończyły się promocję na interesujące mnie buty i będę zmuszony wydać sporo więcej pieniędzy.
Żenujące i olewackie podejście do klienta. Ten sklep to jakaś masakra. Jak by mi nie obiecali wymiany butów to już dawno bym kupił inne. Teraz skończyły się promocję na interesujące mnie buty i będę zmuszony wydać sporo więcej pieniędzy.
Moja ocena
Intersport
kategoria: Sklepy turystyczne i sportowe
obsługa: 1
oferta: 3
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6