Widok

Jakość Paliwa Shell V-Power Diesel ? Marynarki Polskiej 98A, 80-557 Gdańsk

Witam,

Czy miał ktoś ''ostatnio'' problemy z paliwem na tej stacji shella..? Od maja RAZ zatankowałem na innej stacji niż ta na marynaki polskiej.. ostatnio zalałem u nich 11.08, zrobiłem 250km na tym paliwie i mam wszystkie wtryski w serwisie a muszę dodać ze w maju miałem regenerowane wszystkie wtryski paliwa.. ! Tylko ja miałem ''pecha'' ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć
tankowałem 13 sierpnia na tej stacji , właśnie dwa razy wymieniono mi filtr paliwa, raz auto "zdechło" na obwodnicy, a potem po przejechaniu siedmiuset metrów od warsztatu,dojechałem do domu na zaspę , ale z dusza na ramieniu omijając tunel , bo zakładałem ze może "zdechnąć" w tunelu. wypompowałem ile się dało i napełniłem zbiornik na orlenie.
Generalnie bede omijal ta stacje

2 razy tankowałem z przymusu, paliwo mają chyba najdroższe w Gdańsku, w samochodzie nie odczułem różnicy ale tankując tam moto już tak - wincyj tam nie zatankuje

A propos paliwa ... Stacja eMila na Morskiej 116 w Gdyni (znana już wcześniej) znów dostała "wyróżnienie" od UOKIK-u

http://moto.wp.pl/uokik-sprawdzil-jakosc-paliw-zobacz-na-ktorych-stacjach-oszukuja-6161101414073985a

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów (124 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry