Nie rozumiem, jak można za dopełnianie paznokci akrylowych- frencz skasować 90złotych!? Od 45zł w innych studiach paznokcia, wykonują ten zabieg! A nawet, nowy akryl tyle kosztuje! Również nie wiem dlaczego właścicielka zakładu zapowietrzony paznokieć,(dwa dni po założeniu akrylu!)co chyba jest winą kosmetyczki i złą jakością jej usług, na moją niekorzyść i liczy to jako nowy paznokieć, całkiem nowy mimo, iż był tylko opiłowywany! i to liczenie warstw lakieru i każda warstwa ma swoją cenę! Powiem szczerze z usług pani Agaty byłam zachwycona, nie miałam żadnych zastrzeżeń, ale pani Paulina robi taki akryl, że po 2 dniach paznokcie są zapowietrzone, a po 3 odpadają... i zamiast podlegać jakiejś reklamacji, czy czemuś.. pani C. liczy od nowa i inkasuje 90 zł! Na początku myślałam, że może ja w coś uderzyłam, a może to coś z mojej winy! Ale gdy po 3 wizycie paznokcie po raz kolejny zapowietrzyły się, połamały i 2odpadły,zrozumiałam i stwierdzam nigdy więcej, nieodwiedzę tego salonu, w szczególności, że mam również przykre doświadczenie z wizyt u fryzjerek w tym salonie!!!!