Milenium

Fryzjerzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Świętego Ducha 8/10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fatalnie, totalna arogancja !!!!! wątek zamknięty Nie rozumiem skąd te dobre opinie. Byłam w salonie kilka razy i już myślałam,...
~wściekła klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2017

fatalna regulacja brwi i rzęs wątek zamknięty Kilka dni temu byłam na hennie brwi i rzęs oraz regulacji brwi. Niestety Pani...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2015

MILENIUM wątek zamknięty Polecam Salon Fryzur Milenium wszystkim, którzy szukają dobrego fryzjera,...
~L
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

super fryzjerki wątek zamknięty Polecam ,dla każdego coś się znajdzie,fryzura albo manicure ,pedicure albo...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2015

POLECAM:) wątek zamknięty Do salonu Milenium1 trafiłam przypadkiem i nie żałuję!!!!Miła, profesjonalna...
~LIDIA
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2013

MASAKRA wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu . totalna masakra ! Już nawet pomijam to że z...
~Anonim
3

dodano: 22 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Pełna kompleksowa usługa przy strzyżeniu męskim.Masaż, odżywka na włosy.Pełen...
~Tomek
-

dodano: 12 czerwca 2013

polecam ten salon... wątek zamknięty wszystkim dziewczynom które nie mają pomysłu na swoj wygląd,polecam wizytę w...
~ania
-

dodano: 24 marca 2013

POLECAM -BARDZO DOBRY SALON wątek zamknięty GODNY POLECENIA ,KORZYSTAM Z ŻONĄ REGULARNIE CO MIESIĄC JUŻ OD DOBRYCH 4...
~MARCIN
-

dodano: 8 stycznia 2013

Nie polecam wątek zamknięty Obsługa fryzjerska mało zorientowana w temacie, zupełnie ograniczona jeśli...
~gość
4

dodano: 27 lutego 2011

Zabieg na twarz wątek zamknięty Kilkakrotnie korzystałam z usług kosmetycznych w tym salonie. Jestem bardzo...
~Ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 listopada 2012

NIE POLECAM wątek zamknięty Byłam w tym salonie kilkakrotnie, salon co prawda jest w mierę nowoczesny i...
~Była klientka
7

dodano: 14 listopada 2011

Oczyszczanie manualne wątek zamknięty Z zabiegu oczyszczania twarzy korzystam regularnie, jednak w salonie...
~Anastazja
-

dodano: 18 lipca 2012

Polecam! wątek zamknięty Jestem zadowolona z usługi w salonie. Panie były bardzo zaangażowane w moje...
~klientka
5

dodano: 28 grudnia 2010

bardzo zadowolony klient wątek zamknięty chodzimy z żoną od kilku lat do pani Małgosi.Jesteśmy zadowoleni,poleciliśmy...
~marcin
-

dodano: 8 kwietnia 2012

Polecam.!!!!! wątek zamknięty Byłam kilka razy i zawsze jestem zadowolona, dobra obsługa i super klimat ;)
~Oliwcia
-

dodano: 20 marca 2012

DEPILACJA BIKINI!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty DOBRY KLIMAT,MAŁY SALON KOSMETYCZNY BARDZO DUŻA DYSKRECJA I INTYMNOŚĆ. PANI...
~JOANNA
-

dodano: 21 stycznia 2012

przytulny mały salon.! wątek zamknięty Byliśmy z żoną w Trójmieście na kilka dni ,skorzystaliśmy z usług jakie...
~Waldemar ze Szwecji
-

dodano: 19 stycznia 2012

TRAGEDIA!! wątek zamknięty Odradzam ten salon każdemu komu mogę. Stoji nad tobą 6 fryzjerów przy czym...
~lolitka
5

dodano: 6 czerwca 2011

nie polecam wątek zamknięty Otrzymałam kupon obejmujący usługi fryzj. i 30 zniżki na usługi kosmetyczne....
~Justyna
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
91

56

wątków

do góry