Widok

Polecam!

Jestem zadowolona z usługi w salonie. Panie były bardzo zaangażowane w moje włosy i bardzo się starały. Trochę żałuje, że dałam się namówić na refeksy, bo to jednak nie jest mój styl, ale pozatym koloryzacja OK :) Mogę spokojnie polecić!
Moja ocena
Milenium kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 5

kreatywność: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 4

4.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jesteśmy zadowoleni iż pani się podoba nasza wspólna praca.
staramy się pracowac bardzo dokładnie w szczególności gdy odwiedza nas nowa osoba.Z reguły nic o tej osobie nie wiemy więc proponujemy kilka opcji by odmienic wygląd i zadowolic naszą nową klientke czy klijęta. Nie zawsze za 1 razem trafiamy ,gdyż panie mają dużo swoich starych przyzwyczajeń.Mam nadzieję że za drugim razem wymyślimy dla pani inną opcję ,inną koloryzacjię,którą trafi w pani styl .Ale zawsze warto czegoś nowego spróbowac ?Prawda? .Mam nadzieję że zgadza się pani z nami.
Zapraszamy za tym na kolejną wizytę, czeka na panią kilka promocji i niespodzianka.do zbaczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy państwo z równą "starannością" podchodzą do klIENta, jak do polskiej ortografii ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy pani jest taka idealna ?Każdy ma prawo się pomylic.
tak czy nie?
A dlaczego anonimowo,proszę się ujawnic,miło nam będzie gościc
idealną klientkę taką jak pani>
Zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ups, to jest odpowiedź na opinię Klientki?
Drogie Panie fryzjerki-z osób, które obsługujecie macie pieniądze. Trochę szacunku i pokory. No i odpisując na opinię wypada użyć wielkiej litery przy Pani. Ja nie skorzystam z Państwa usług.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściciele to straszni pieniacze, niedouczone buce. To, jak odpowiadają na opinie skutecznie zniechęciło mnie to odwiedzenia rzeczonego przybytku :-///////
I pytanie: dlaczego ciągle żądacie aby niezadowolone klientki "ujawniły się"?? Odwiedzicie je z kijem bejsbolowym? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry