Widok

TRAGEDIA!!

Odradzam ten salon każdemu komu mogę. Stoji nad tobą 6 fryzjerów przy czym właścicielka ma podejście do swoich uczniów jak do nie powiem kogo... tragedia.... ktokolwiek planowałby w tym miejscu pracę to odradzam. Usługi wykonywane na akord a nie jakość. A nachalne namawianie p. Gosi jest po prostu żenujące. I tak jak już napisano kasują jak by niewiadomo co robili. Mają sprzęt kosmetyczny ale brak profesjonalizmu... Jak mozna robic specjalistyczny pedicure (którym się chwalą) w 40 min??!! W dodatku prywatnie bardzo dobrze orientuje się w temacie i tak się zraziłam, że rejon ten omijam szerokim łukiem a lepszych salonów jest na pęczki i to w lepszych cenach...
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 3

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

p.Lolitko!

nie rozumię skąd u pani takie informację ,dla wyjaśnienia w Salonie nie pracyje 6 fryzjerów tylko 3 fryzjerki!!!!!!!!!!!!!!!
pedicurzyski są wspaniale przeszkolone przez grupę lekarzy z akademi medycznej -doskonale wiedzą co robią .Pedicure z malowaniem paznokci trwa około 60 min.więc o co dokładnie pani chodzi?
kim pani jest ,i dlaczego wypisuje pani takie bajki?
proszę ujawnic swoją osobę ,chętnie spotkamy się z panią aby tą kwestię wyjaśnic .
przy okazji kiedy dla pani zaczynają się WAKACJE?
tego też nie rozumiemy p.Lolitko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam pedicure nie trwa u was 60 min i wszyscy to dobrze wiedzą, a nawet jeśli to myśli pani że na stopę z modzelami i odciskami, badź też grzybicą wystarcza 60 min? W cenie nie ma peelingu(a przynajmniej nie było) który jest polecany po pedicure. Certyfikat zdrowych nóg u Państwa zrobiła fryzjerka więc o czym to świadczy??!! 3 fryzjerki i owszem a ile uczniów do tego?? także wychodzi że gromada czasem patrzy na jadną osobę, która może się czuć nie komfortowo. A co do odpowiedniego przeszkolenia to ok jest to podstawowe, ale jak na wasza oferte to za mało... Klienci sa coraz bardziej wymagający i mają coraz większą wiedzę. Henny na myjce w waszym salonie pewnie też sie nie robi i sobie to wymyślam?? brak słów na ten salon, jeżeli chce się pani zagłębiać to ok... ale nie wiem komu to wyjdzie na kożyść... danych nie przedstawię ze wzglądu, że znam państwa charakter, a dbając o swoje dobro nie zamierzam tego robić!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
w każdym salonie są uczniowie,ich pracą na początku jest obserwacja,więc nie rozumię o co właściwie pani chodzi.
na sali kosmetycznej nie ma praktykantów ,więc kto i w jakim celu się pani przyglądał????
a jeżeli ma pani "grzybicę"to trzeba zgłosic się do lekarza ,a nie do salonu .lekarz obsłuży napewno szybciej niż 60 min.
Powodzenia życzę pani w znalezieniu nowego salonu kosmetycznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

żenada

po 1. Klientom chodzi o to że na sali jest on i sześciu ludzi na niego patrzących co powoduje niezręczne uczucie. po 2.Ja nie mam grzybicy, ale nawet gdybym miała to z dyplomem zdrowych uważam że obowiązkiem jest zajęcie się takim klientem. I to jest ten brak wiedzy o którym wspominałam. Odesłanie do lekarza to jednak oszczędność czasu na trudnym pacjencie i najprostszy sposób- brawo! po 3.Na pewno na miejscu każdego wybrałabym inny salon.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
co to za właściciel, który nie potrafi pisać w rodzimym języku, uśmiałam się z tego "nie rozumię"... nie wstyd panu wypowiadać się na temat swojego interesu nie sprawdzając wcześniej pisowni w słowniku?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry