Widok
Nie polecam
Obsługa fryzjerska mało zorientowana w temacie, zupełnie ograniczona jeśli chodzi o kontakt z klientem, pani nie słuchała co do niej mówiłam, a jak już słuchała to nie rozumiała...Nie bardzo umiała mi doradzić kolor, a jak już po farbowaniu miałam suszone włosy, na czole została mi gruba linia zaschniętej farby. Mało klientów, a 5 czy 6 fryzjerek, podczas gdy wielokrotnie musiałam dzwonić aby się umówić i nikt nie miał czasu ze mną rozmawiać.
Nie polecam.
Nie polecam.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
pytanie do "gościa"
Proszę o ujawnienie pani imienia ,bardzo jesteśmy ciekawe dla kogo jesteśmy "ograniczone"?I jak to się stało że przyszła pani do naszego salonu ,i skorzystała z wizyty ,.W ostatnim czasie nie przypominamy sobie aby nie udało nam się ustalic koloru,i klientka wyszła niezadowolona!!!!!!!!!,a to czoło to jakaś pani wyobrażnia,Co pani bierze?
MOŻE PANI JEST Z KONKURENCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.takie głupoty wypisywac klienci naszego salonu nie są w stanie.Nasze klientki to wspaniałe panie i panowie którzy z uśmiechem wracają na kolejne wizyty.
A pani jest podejrzana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BARDZO DZIWNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekamy na numer tel.lub e-mila.mam ochotę porozmawiac z panią. PANI GOŚC.
MOŻE PANI JEST Z KONKURENCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.takie głupoty wypisywac klienci naszego salonu nie są w stanie.Nasze klientki to wspaniałe panie i panowie którzy z uśmiechem wracają na kolejne wizyty.
A pani jest podejrzana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BARDZO DZIWNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekamy na numer tel.lub e-mila.mam ochotę porozmawiac z panią. PANI GOŚC.