Do skorzystania z usług IM Clinic zachęciła mnie moja mama, która jest w trakcie leczenia i jest bardzo zadowolona z obsługi, a szczególnie z opieki dr Iwony i dr Agnieszki.
Moje potrzeby były prostsze: przegląd, leczenie jednego zęba z próchnicą, higienizacja, wybielanie oraz wymiana starej korony na piątce, przy której odsłoniło się dziąsło.

Higienizacja i wybielanie u pani Julity przebiegły bardzo delikatnie. Z efektu wybielania byłem zachwycony. Początkowo miałem wrażenie, że zęby są aż za białe, ale szybko się przyzwyczaiłem. Teraz wyglądają na czyste, jasne i przede wszystkim naturalne.

Wymianą korony zajął się dr Michał, młody lekarz i pasjonat stomatologii estetycznej. Wcześniej widziałem jego prace na Instagramie, dlatego wiedziałem, że jestem w dobrych rękach.
Jestem zachwycony poziomem leczenia, jakością i atmosferą. Wcześniej leczyłem się w znanej klinice w Gdańsku, ale tutaj jest bardziej naturalnie i niemal domowo. Polecam również osobom mieszkającym dalej. Warto przyjechać nawet na sam przegląd, bo warto. Rzadko pisze opinię, no ale to miejsce zasługuje na moja uwagę! Polecam!