Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sebastian - ocena Usługa wykonana na najwyższym poziomo, szybko, sprawnie, bardzo duży wybór...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 grudnia 2024

Agata - ocena Jestem bardzo zadowolona z mebli. Zamówiłam szafę na wymiar oraz meble...
~Agata
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 listopada 2024

Joke fo - opinia wątek zamknięty Firma solidna, terminowa, wykonanie mebli bardzo profesjonalne, osoby...
~Joke fo
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 grudnia 2022

Monika - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycona absolutnie wszystkim! Od kontaktu z klientem, po wykonanie...
~Monika
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 stycznia 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Firma solidna, super jakość wykonanych mebli. Pan Adam bardzo kompetentny,...
~Ewa
1

dodano: 1 września 2021

Solidna firma - opinia wątek zamknięty Potwierdzam opisy, które pojawiły się wcześniej: "Maksimum satysfakcji",...
~Solidna firma
-

dodano: 23 lutego 2021

Wiktoria - opinia wątek zamknięty Z usług Pana Adama korzystałam 2 razy. 2 lata temu zrobił mi funkcjonalną...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 grudnia 2020

Firma na medal ! wątek zamknięty Pan Adam to solidny fachowiec . Zabudowa w korytarzu i łazience służy nam już...
~Klientka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Ppolecam wątek zamknięty Jakub meble znalazłam przez pocztę pantflowa i nie żałuję :-) kuchnia jest...
~Sylwia Behrendt - Grechuta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 października 2017

Najlepszy stolarz w Trójmieście wątek zamknięty Pan Adam wykonywał mi zabudowy w pokojach dzieci, meble do łazienki i całą...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2017

Meble na wymiar. wątek zamknięty Serdecznie polecam firmę Jakub-Meble, bardzo konkretna i fachowa pomoc przy...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 grudnia 2016

Stała klientka :) wątek zamknięty Po raz kolejny skorzystałam z usług pana Adama :) Wszystko bez zarzutu. Szafa...
~Natalia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 września 2014

Maximum satysfakcji wątek zamknięty Skorzystałam z usług pana Adama i się nie zawiodłam. Bardzo fachowy,...
~Natalia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 września 2014

100 % zadowolenia wątek zamknięty Bezpłatna wycena z doratcwem i pomysłowymi rozwiązaniami. Bardzo solidny...
~Gardenianka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 lutego 2014

Szafa na wymiar, pasująca do już istniejącej zabudowy w pokoju wątek zamknięty Wcześniej zamówiłam szafę na wymiar w firmie, która już nie istnieje. Przy...
~Lidia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 października 2013

Perfekcja wątek zamknięty Firma Jakub meble robiła mi zabudowę kuchenną i garderobę. Na pierwszą wizytę...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lutego 2013

Szybko Tanio i Solidnie wątek zamknięty Firma godna polecenia. Robili u mnie 2 zabudowy,od pomiaru do montażu...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 października 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Cóż tu dużo pisać, niewiele jest takich firm na rynku. Po pierwsze słowność,...
~Sebastian
-

dodano: 28 października 2011

Świetne wyknanie nowej aranżacji w moim gabinecie wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi tej firmy. Wykonali w moimi salonie kosmetycznym...
~Andrzej - właściciel Centrum Pię
-

dodano: 12 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry