Widok
SUPER IMPREZKI ;)
Od miesiąca bawie sie w underze w niedziele na reggae i uwarzam że imprezki są naprawde fajne!!! Nie ma tłoku-można sobie spokojnie potańczyć,wypić piwko,zrelaksować sie . Z tym rockiem i metalem to chyba komus pomyliły sie dni,bo w nd.zdecydowanie lecą jamajskie rytmy ;))) Pozdrawiam bywalców niedzielnych jumprezek ;))))))))
niedziela...tylko w underze!
Under w niedziele to jest cos czego brakuje w tym miescie.Szkoda,ze tylko tam jest taka impreza. Rewelacja.Chociaz poki co malo ma to wspolngo z impreza bo jest malo ludzi i prawie nikt sie nie bawi ale i tak staram sie tam chodzic co tydzien.Nie zawsze wychodzi ale gdy juz jestem w srodku to momentalnie usmiech od ucha do ucha:)Ale nie zachecam za bardzo bo jeszcze trafia ludzie, ktorzy nie powinni przychodzic :)
mamy nadzieję , że większość z was widzi wielki napis NIEDZIELA i nie pomyli dni imprezy. Mniejsza z tym, bo ten dzień ma przynieść więcej luzu aniżeli ciśnieniowania się z takich czy innych powodów. Wszystkich lubiących ciepłe i przyjazdne klimaty rastamańskich dźwięków zapraszamy na niedzielne wieczory. Grają dla was Scoobie, China i Piotrek Kiewicz. Obok nich możecie na żywo posłuchać bębnów i wiele ciekawych bandów. 13 marca wystąpi grupa MAJESTIC, a tydzień później grupa PRO LOG. Dokładny kalendarz będziemy na bieżąco aktualizować na tej stronce. Gorąco pozdrawiam i zapraszam wszystkich uśmiechniętych ludzi
ja
i co?? jak zwykle ten klub sie nie moze zorganizowac ja nie wiem czy bartek albo kto kolwiek czyta to ale fajnie by bylo gdyby umieszczac takie informacje ze odwolujecie imprezy w niedziele byl otwarty tylko pub na dole i zero info w necie albo gdziekolwiek ze imprezy nie bedzie... zacznijcie dbac o ten klub bo nie jest taki zly a niezly interes by sie dalo na tym zbic
Już od jakiegoś czasu widać że jedyne czego temu klubowi brakuje to.. po żądne zarządzanie, miejsce mogło by być z*******e jednak wymaga to od szefa czegoś więcej niż siedzenia przy komputerze i puszczania w kółko tych samych kawałków.
nie mówiąc już o szacunku dla klienta z którego ściąga sie kasę:
- zero informacji o zmianach terminów i odwołanych imprezach
- przez długi czas na stronie undera (i trojmiescie) była informacja o poniedziałkowej promocji piwa murphy's, jednak kiedy już sie pojawiałem z zamiarem napicia sie tego właśnie piwka, barmanki albo nic nie wiedziały o żadnej promocji albo wciskały mi że owszem promocja jest ale w niedziele
kiedyś na pietrze była jakaś 18 a na dole inna impreza (za wejście na która zapłaciłem), wyszedłem na chwile zadzwonić na zewnątrz, kiedy wróciłem od bramkarza dowiedziałem sie że “dziś impreza zamknięta i mam wypier*alać”...
nie mówiąc już o szacunku dla klienta z którego ściąga sie kasę:
- zero informacji o zmianach terminów i odwołanych imprezach
- przez długi czas na stronie undera (i trojmiescie) była informacja o poniedziałkowej promocji piwa murphy's, jednak kiedy już sie pojawiałem z zamiarem napicia sie tego właśnie piwka, barmanki albo nic nie wiedziały o żadnej promocji albo wciskały mi że owszem promocja jest ale w niedziele
kiedyś na pietrze była jakaś 18 a na dole inna impreza (za wejście na która zapłaciłem), wyszedłem na chwile zadzwonić na zewnątrz, kiedy wróciłem od bramkarza dowiedziałem sie że “dziś impreza zamknięta i mam wypier*alać”...
:)
hmm...chętnie bym się wybrała bo właśnie jestem na etapia znajdywania w 3city dobrych kubów w których mozna posłuchać reggae i pochodnych, tylko jak tam do Was trafić np. od dworca :) ponieważ nie znam Gdańska,to nie wiem,ale zawsze w sumie jest mapa...jeśli zawitasz do olsztyna i też jesteś zwolennikiem zacnych i nielichych pozytywnych brzmień zabraszam do boom towna ;]
ściema z tymi imprezami...
tiaaa jasne
imprezy byly...ostatnio jak sie pytalam czy sa jeszcze to barmanka ktora co 20 sekund zmienilam piosenke powiedziala ze taaakk sa ona siedzi za barem i puszcza taka muze jaka sie chce juz dawno nie bylo tam chyba jamajskiej imprezy a szkoda... moze to wina slabej reklamy?? braku plakatow moze tego ze to srodek tygodnia?? szkoda....
Jah Bless
imprezy byly...ostatnio jak sie pytalam czy sa jeszcze to barmanka ktora co 20 sekund zmienilam piosenke powiedziala ze taaakk sa ona siedzi za barem i puszcza taka muze jaka sie chce juz dawno nie bylo tam chyba jamajskiej imprezy a szkoda... moze to wina slabej reklamy?? braku plakatow moze tego ze to srodek tygodnia?? szkoda....
Jah Bless