Widok

Jamaican Sounds

Jamaican Sounds Temat dostępny też na forum:
Impreza dla wszystkich lubiących muzykę reggae, dub, ragga, dancehallW każdą środę świetni dj'e, bębny i koncerty10 maja koncert BABILON i party z dj BLASTAz ulotkami o,5 pysznego bursztynowego napoju tylko 3,5 zł.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sciema na maxa!!!

nie dajcie sie nabierac!!!!! tam juz dawno ch... nocuje!!!

Ja bym ich wlasnie tak pogrrrryzła!

Do krwiiii....

-
http://s11.bitefight.pl/c.php?uid=31321
-

Dziab:-P

rock roots reggae

jesli macie ochote na prawdziwe positive vibration to zapraszam w kazdy ostatni piatek miesiąca do Ucha w Gdyni na freesbe!! ostatnio byłam i jeszcze do tej pory odczuwam dokuczliwy ból nóg - kazda pisenka przetańczona :D

ulotka??

skąd je wziąć ??

ściema z tymi imprezami...

tiaaa jasne
imprezy byly...ostatnio jak sie pytalam czy sa jeszcze to barmanka ktora co 20 sekund zmienilam piosenke powiedziala ze taaakk sa ona siedzi za barem i puszcza taka muze jaka sie chce juz dawno nie bylo tam chyba jamajskiej imprezy a szkoda... moze to wina slabej reklamy?? braku plakatow moze tego ze to srodek tygodnia?? szkoda....
Jah Bless

:)

hmm...chętnie bym się wybrała bo właśnie jestem na etapia znajdywania w 3city dobrych kubów w których mozna posłuchać reggae i pochodnych, tylko jak tam do Was trafić np. od dworca :) ponieważ nie znam Gdańska,to nie wiem,ale zawsze w sumie jest mapa...jeśli zawitasz do olsztyna i też jesteś zwolennikiem zacnych i nielichych pozytywnych brzmień zabraszam do boom towna ;]

tak tak tak

ja tez kcem tam isc mam 32 lata i czas spotkac moja druga urocza polowe w dredach choc sam ich nie mam

gosiakpszczola

Pozdro Przemas...

JAH LOVE!

Nie mam opini jeszcze!Znalazlam wasza knajpke na necie,nigdy nie bylam bo studiuje zagranica,warto wpasc?mam nadzieje ze tak bo mam taki zamiar,pozdrawiam wszystkich..JAH RASTAFARAI UNITE!

zapraszam na koncert

17go lutego w piatek zapraszam na koncert zespolu "świadomość" (reggae/dub/ska z Darłowa)
w klubie "underground" w Gdańsku. ul . Podmurze 2
wstęp wolny, start godz. 20.00

czemu cecie dowody???

ej mam pytanko czemu na wstep na imprezke reagge chcecie dowody??ja rozumiem jak by niepełnoletni chciał pic ale jak uwielbia ten typ muzki to w ten sposob zagradzacie mu dostep do tej kultory!!przez taki gupi kwit....czy to jest logiczne??

Rasta narasta!

Nio ja tylko żałuje że jestem z wrocławia a nie z gdańska bo chętnie bym wstąpiła do was na imprezę:) nio ale jakby kto u nas był to zapraszam do madnessu przy hubskiej 6 na zajefajne jamajskie wtorki:)))

e! sciemniacz

dlaczego to zdjecie jeszcze tu wisi?

JahBoy

slucham rege od 37 lat i uwazam ze jest to najlepsze miejce do posłuchania i potańczenia w tym klimacie w całym trojmieście, jedyne co może mu dorównać to tylko i wyłącznie Żądło !!!!

WPADAJCIE NA REGGAEOWĄ ŚRODE!

Hej ludzie !
Wpadajcie w środe 6.10 do Undergroundu! Ze sceny spłynie wielka fala pozytywnej enrgii, dźwięków i wibracji! Hatashamana się o to zatroszczy! :)
Kaszebszczi pozdro!

Taaa jasne

kurde poszedłbym ale czemu wpuszczają od magicznej 18?? Kocham reggae a tu nagle wychodzi mi ABeeSik (Absolutny Brak Szyi) i mówi tą formulkę "dowod prosze"! Ja rozumiem jakbym szedł tam pic ale ja chce posłuchać fajnej muzy i juz!

Już od jakiegoś czasu widać że jedyne czego temu klubowi brakuje to.. po żądne zarządzanie, miejsce mogło by być z*******e jednak wymaga to od szefa czegoś więcej niż siedzenia przy komputerze i puszczania w kółko tych samych kawałków.
nie mówiąc już o szacunku dla klienta z którego ściąga sie kasę:
- zero informacji o zmianach terminów i odwołanych imprezach
- przez długi czas na stronie undera (i trojmiescie) była informacja o poniedziałkowej promocji piwa murphy's, jednak kiedy już sie pojawiałem z zamiarem napicia sie tego właśnie piwka, barmanki albo nic nie wiedziały o żadnej promocji albo wciskały mi że owszem promocja jest ale w niedziele
kiedyś na pietrze była jakaś 18 a na dole inna impreza (za wejście na która zapłaciłem), wyszedłem na chwile zadzwonić na zewnątrz, kiedy wróciłem od bramkarza dowiedziałem sie że “dziś impreza zamknięta i mam wypier*alać”...

nie ma tych imprez

zmiencie te info juz nie ma tych impreze reggae od jakiegos czasu po co ludzi w blad wprowadzac...

ja

i co?? jak zwykle ten klub sie nie moze zorganizowac ja nie wiem czy bartek albo kto kolwiek czyta to ale fajnie by bylo gdyby umieszczac takie informacje ze odwolujecie imprezy w niedziele byl otwarty tylko pub na dole i zero info w necie albo gdziekolwiek ze imprezy nie bedzie... zacznijcie dbac o ten klub bo nie jest taki zly a niezly interes by sie dalo na tym zbic

gut

za samym klubem to ja nie przepadam ale ze wzgledu na ludzi ktorzy ja graja warto tam sie ruszyc szkoda ze was tak malo...

Inne tematy z forum Rozrywka

Michał Wiśniewski (nie) Moje Przeboje (4 odpowiedzi)

Jest nam niezmiernie miło poinformować Państwa o nadchodzącym wydarzeniu z cyklu: Mała scena,...

Kabaret Moralnego Niepokoju - Normalne to to nie jest (10 odpowiedzi)

Normalne to to nie jest.No czasem to już się nie da normalnie iść, bo człowiek się zatrzymuje, bo...

Noc Księgarń 2025 (5 odpowiedzi)

10 października 2025r. odbędzie się Noc Księgarń - Ogólnopolski festiwal księgarń organizowany...

do góry