Widok

Jamaican Sounds

Jamaican Sounds Temat dostępny też na forum:
Impreza dla wszystkich lubiących muzykę reggae, dub, ragga, dancehallW każdą środę świetni dj'e, bębny i koncerty10 maja koncert BABILON i party z dj BLASTAz ulotkami o,5 pysznego bursztynowego napoju tylko 3,5 zł.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie byłem... lecz wszystko się może zdarzyć! :))
A tak wogóle to ciekawe opinie tu widzę. he, he, he...

Positiv Vibrations....

...swietny klimat. Dzis znowu bedzie glosno ;-)

mamy nadzieję , że większość z was widzi wielki napis NIEDZIELA i nie pomyli dni imprezy. Mniejsza z tym, bo ten dzień ma przynieść więcej luzu aniżeli ciśnieniowania się z takich czy innych powodów. Wszystkich lubiących ciepłe i przyjazdne klimaty rastamańskich dźwięków zapraszamy na niedzielne wieczory. Grają dla was Scoobie, China i Piotrek Kiewicz. Obok nich możecie na żywo posłuchać bębnów i wiele ciekawych bandów. 13 marca wystąpi grupa MAJESTIC, a tydzień później grupa PRO LOG. Dokładny kalendarz będziemy na bieżąco aktualizować na tej stronce. Gorąco pozdrawiam i zapraszam wszystkich uśmiechniętych ludzi

dół, dół, dół

beznajdziejna impreza, mam nadzieje że w końcu się coś zmieni w tym mieście, słyszałem że w czwartki w radiostacji eklektycznej ma być dobra impreza ragga reggae itp. ... mam nadzieję na duuuuużo dobrej muzy;)

niedziela...tylko w underze!

Under w niedziele to jest cos czego brakuje w tym miescie.Szkoda,ze tylko tam jest taka impreza. Rewelacja.Chociaz poki co malo ma to wspolngo z impreza bo jest malo ludzi i prawie nikt sie nie bawi ale i tak staram sie tam chodzic co tydzien.Nie zawsze wychodzi ale gdy juz jestem w srodku to momentalnie usmiech od ucha do ucha:)Ale nie zachecam za bardzo bo jeszcze trafia ludzie, ktorzy nie powinni przychodzic :)

SUPER IMPREZKI ;)

Od miesiąca bawie sie w underze w niedziele na reggae i uwarzam że imprezki są naprawde fajne!!! Nie ma tłoku-można sobie spokojnie potańczyć,wypić piwko,zrelaksować sie . Z tym rockiem i metalem to chyba komus pomyliły sie dni,bo w nd.zdecydowanie lecą jamajskie rytmy ;))) Pozdrawiam bywalców niedzielnych jumprezek ;))))))))

beznadziejnie

muza moze i znosna..ale mala ilosc ludzi ktorzy sa w klimacie.. same dzieciaki.. albo fani techno.. bez sensu..jeszcze teraz w neidziele zamaist w sobote..? noto chyba juz wogole wiadomo jak te imprezy beda wygladaly

prawda

prawda

Jamaica

To jest nowa informacja i strona www klubu nie została jeszcze zaaktualizowana.

o co chodzi_

Sprzeczne informacje na stronkach o klubie. To w jaki dzień jamaica sounds i o której godzinie_?

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowe Targi Morskie i Militarne BALTEXPO (3 odpowiedzi)

Międzynarodowe Targi Morskie i Militarne BALTEXPO 2025, które odbędą się w dniach 7-9...

Baltic Games 2024 (8 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...

Poczuj skandynawski styl pracy podczas Scandinavian IT Night 2025 (4 odpowiedzi)

Czy zastanawiałeś się kiedyś, czym dokładnie jest skandynawski styl pracy? Teraz masz najlepszą...

do góry