Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Co do fryzjerki szybko sprawnie i tanio, czekam aż mi odrosną włosy żeby znów spotkać tę sympatyczną panią. wątek zamknięty Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadra...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 grudnia 2012

Strzyżenie wątek zamknięty Bardzo dokładna i kompetentna młoda dziewczyna, zaproponowała genialną...
~Paulina
-

dodano: 17 grudnia 2012

Fryzjerka- nigdy więcej wątek zamknięty Wykupiłam kupon z grupera i jestem rozczarowana.W usłudze miało być...
~dz
-

dodano: 11 grudnia 2012

jak najbardziej pozytywnie wątek zamknięty Właśnie wróciłam z salonu. Manicure i pedicure wykonany na 6+! wszytskim...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2012

ok wątek zamknięty korzystałam kilka razy z usług salonu z oferty gruper. Byłam zadowolona,...
~annia
-

dodano: 31 lipca 2012

manicure hybrydowy wątek zamknięty Witam. skorzystałam z usługi z grupera - manicure hybrydowy. Nie powiem...
~magda
-

dodano: 5 lipca 2012

również nigdy wiecej wątek zamknięty miałem dość długie włosy jak na faceta, i chciałem przyciąć, fryzjerka skała...
~Paweł
-

dodano: 8 kwietnia 2012

Arthur - opinia wątek zamknięty jak dla mnie ok. dziewczyny przyciągają sympatią, efekt widoczny, cena nie...
~Arthur
-

dodano: 5 marca 2012

miła atmosfera wątek zamknięty fajna ekipa, miłe, sympatyczne Panie. Pewna ręka Pani fryzjerki, super...
~klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 listopada 2011

brwi,włoski,pazurki i solar SUPER! ! ! POLECAM wątek zamknięty bylam pierwszy raz z polecenia kolezanki w jamajka sun i jestem bardzo...
~sylwia:)
-

dodano: 19 listopada 2011

Jamajka Sun- Cudowny salon godny POLECENIA!! wątek zamknięty Jestem bardzo bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi przedłużania...
~Angelina
-

dodano: 4 listopada 2011

Polecam manicure :))) wątek zamknięty Manicur w wykonaniu p. Małgosi jak i jej towarzystwo oraz wesołe usposobienie...
~mania
-

dodano: 6 października 2011

Polecam ! wątek zamknięty Przemiła obsługa, fachowa robota, cudowne zapachy :-) Wizyta w JamajkaSun to...
~Marta
-

dodano: 28 września 2011

polecam wątek zamknięty pedicure - boski!!!
~Ania
-

dodano: 15 września 2011

;) wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług kosmetyczek, zazwyczaj cieszyłam się, że...
~MAGDA
-

dodano: 21 sierpnia 2011

Super paznokcie wątek zamknięty paznokcie zrobione w tym salonie są przepiękne. pierwszy raz jestem...
~Asia
1

dodano: 25 maja 2011

Brwi wątek zamknięty polecam - Pani Kosmetyczka pięknie reguluje brwi :) przy okazji wszystkie...
~Asia
-

dodano: 25 maja 2011

opalanie natryskowe wątek zamknięty polecam zabieg opalania natryskowego - szybko, profesjonalnie i miło, po 15...
~malwi
1

dodano: 26 kwietnia 2011

PROFESJONALNY SALON wątek zamknięty Salon odwiedziłam kilka dni temu . Jestem bardzo mile zaskoczona. Miła...
~Alicja
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Polecam :D wątek zamknięty W zeszlym tygodniu przypadkowo trafilam na ten salon i musze powiedziec ze...
~Monia
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

25

wątków

do góry