Widok

Janusz Tartyłło - wystawa

Janusz Tartyłło - wystawa Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Janusz Tartyłło - wystawa, 7 kwietnia 2009 - 6 maja 2009 godz. 9.00 - 17.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo się cieszę, że w końcu w Gdańsku zostanie zorganizowana wystawa prac Pana Tartyłły, po praz pierwszy spotkałam się z jego malarstwem około 10-ciu lat temu podczas wspólnej wystawy artystów zrzeszonych przy ZPAP - prace przejmujące i zapadające w pamięci na długi okres czasu - polecam, szkoda tylko, że galeria otwarta jest od 9 do 17... i do poniedziałku do piątku, trudno jest sobie zorganozwać czas po pracy, by móc w wystawach w tym miejscu uczestniczyć

widziałem scenografię Pana Janusza do "360 obiadów...", jestem ciekaw spotkania z obrazami

Super!

Obrazy Janusza mozna okreslic jednym slowem: SUPER!! Bardzo sie cisze, ze zostaje zorganizowana wystawa Jego prac. Zycze wspanialych doznan artystycznych!

szkoda, że galeria czynna jest tylko do 17, ale i tak po pracy wybiorę się zobaczyć wystawę, słyszałam że będą prace tylko z ostatniego roku, a z chęcią zobaczyłabym też te wcześniejsze oraz np. wystawę zdjęć dokumentującą wykonane przez Pana Janusza scenografie do sztuk teatralnych... może kiedyś?

coś ciekawego:-)

...w koncu jakas alternatywa do róznej maści pejzarzy miejskich i kaczek na stawkach. Gratuluje pomysłu :-)

Gratuluję!

Uwielbiam Tego Pana! W całości!

dokładnie - nareszcie coś innego! pójdę, zobaczę :)

Nareszcie!

Wystawa prac artysty Janusza Tartyłło to ciekawy pomysł i chwała dla organizatora - ZPAP, a portalowi Trojmiasto.pl za patronat. Przyjdziemy na pewno na ul. Mariacką.

super!

Wybieram się na majowy weekend do Trojmiasta więc na pewno się wybiore na wystawę.
Znalazłam w Internecie inne prace Pana Janusza, zafascynowały mnie, więc bardzo chętnie obejrzę je na żywo.
Super!!!!!!!!!

trudny wybór

Coś dla Ciała: żądza władzy w Atelię czy może coś dla Duszy czyli prace Pana Tartyłly.

Kochani doradzcie, bo żona ma trudny wybór.

Gratuje!!!

wybieram by zobaczyć.

Inne tematy z forum Rozrywka

Wyścigi konne Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (31 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

do góry