Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz Korbela - ocena nowy temat Pan bardzo pomocny. Zgodził się przyjąć mój samochód poza kolejnością Usunął...
~Tomasz Korbela
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

dodano: 20 maja 2026

Paweł F. - ocena nowy temat Fachowe doradztwo, przystępne ceny. Serwisuję tutaj Honde Civic. polecam
~Paweł F.
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Robert - ocena nowy temat Serdecznie polecam ten warsztat! Profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i...
~Robert
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Paweł F. - ocena nowy temat Fachowe doradztwo, przystępne ceny usługi. Serwisuję tutaj Hondę Civic. Polecam.
~Paweł F.
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

AB - ocena nowy temat Po uszkodzeniach lakieru nie ma śladu. Polecam
~AB
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 maja 2026

KK - ocena nowy temat Warsztat solidny, naprawa bezproblemowa. Profesonalna obsługa
~KK
-

daniel - ocena nowy temat Z polecenia dostałem namier na ten warsztat i jestem bardzo zadowolony z...
~daniel
-

Zadowolona Klientka - ocena nowy temat Warsztat godny polecenia . Mechanicy znaja sie na swojej pracy . Konkretni...
~Zadowolona Klientka
-

dodano: 18 maja 2026

Ela - ocena nowy temat Z całego serca polecam ten warsztat samochodowy. Profesjonalne podejście,...
~Ela
-

Katarzyna - ocena nowy temat Polecam Japan Serwis. Bardzo profesjonalny warsztat fachowa obsługa, szybka...
~Katarzyna
-

Octavia - ocena nowy temat Naprawa bez zarzutu. Miła obsługa
~Octavia
-

Klient - ocena nowy temat Serwisuje mój samochód w tym warsztacie od kilku lat. Naprawy sprawne,...
~Klient
-

Ania - ocena nowy temat Profesjonalna obsługa, dokładnie wytłumaczono mi co trzeba naprawić i jakie...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 dni temu

MB - ocena nowy temat Dobra obsługa podczas wykonywania usługi
~MB
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kia sportage - ocena nowy temat Naprawiają auta dobrze i fachowo , jestem stałym klientem tego warsztatu....
~Kia sportage
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kacper - ocena nowy temat Auto po kolizji z OC sprawcy oddałem na naprawę bezgotówkową do JapanService....
~Kacper
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Łukasz - ocena nowy temat Od wielu lat serwisuje w tym warsztacie swoje samochody i zawsze usługa jest...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Marek - ocena nowy temat Trzy razy korzystalem z usług warsztatu i powiem że jestem jak najbardziej...
~Marek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 17 maja 2026

Mateusz - ocena nowy temat Uprzejmy personel. Sprawna obsługa klienta. Normalne ceny. Serwis budzi...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 17 maja 2026

Greg - ocena Super polecam diagnoza i serwis
~Greg
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry