Widok

Jarmark św. Dominika

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]27 lipca rozpocznie się wyczekiwany przez wszystkich Jarmark św. Dominika, wydarzenie potrwa do 18 sierpnia w Gdańsku! To będzie czas cudownych przeżyć w samym sercu Gdańska.[/lead]Rozpoczęło się odliczanie do Jarmarku św. Dominika 2024. Festiwal cudownych przeżyć w samym sercu Gdańska potrwa tradycyjnie trzy tygodnie. Już teraz warto zarezerwować czas, aby stać się częścią jednego z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bajzel

Jarmark 3 tygodnie zmiana ruchu ponad dwa miesiace, objazdy pomyslane chyba przez kogos kto zna ten rejon z mapy Ogolnie syf i bajzel. Smieci wywioza albo nie wywioza jak wywioza to o 5 rano żeby przypadkiem stali mieszkancy się nie wyspali
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kogo to obchodzi....chyba tylko dulkiewicz i januszy

...normalni mieszkańcy nie dadzą się okraść i złupić!
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 11

Święto równości na jarmarku?

Serio?
Program słaby. Bez szału. Mam wrażenie, że z roku na rok coraz to gorzej.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pierwsze zdanie artykułu i kłamstwo

Wyczekiwany???
Chyba sobie jaja robicie. Co roku to samo i ten sam bajzel
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 8

Program beznadziejny

20 lat temu na jarmarku zawsze było dużo koncertów gwiazd polskiej muzyki, teraz zero. Wypadałoby zrobić taki koncert chociaż na początku i na końcu jarmarku. Dla mieszkańców jarmark to tylko problem, tłumy ludzi i korki. Od Huciska powinien być zamknięty wjazd w kierunku starego miasta, dostępny tylko dla mieszkańców. Reszta niech parkuje poza centrum i dojeżdża transportem publicznym.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koszmar !

3 tygodnie tego badziewia.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 4

Te parady sa gorsze niż marsze rowności. Juz tam są lepsze stroje, niż tu ...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja czekam;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jakby mi dwa wiadra smalcu zostały z poprzedniego roku

I chciałbym teraz je sprzedać to też bym czekał z wyczekiwaniem. A propos po ile w tym roku pajda chleba ze smalcem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszamy

już smród szadółkowy na Was czeka. Będziecie mogli się pochwalić, że byliście w Gdańsku - najbardziej śmierdzącym mieście w UE!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dlaczego obrażasz Polaków o czysto polskim imieniu?

Obrażanie Januszów i Grażyny, to pomysł ludzi o antypolskim nastawieniu i tylko dlatego, że są to czysto polskie imiona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeszcze się nie zaczął a ja już czekam na jego koniec.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wyczekiwany przez wszystkich? Proszę nie pisać za mieszkańców.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkaniec GD

Te całe g....no weź sobie pod do będziesz miał bliżej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jak co roku wyjeżdżam Gdańska w czasie jarmarku na urlop. Tylko w ten sposób da się to przeżyć.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Waść kończ,wstydu oszczędź!!!Kolejna edycja,kolejne dno!Gdzie imprezy towarzyszace,ja się pytam?!!Gdzie ceremonia otwarcia i zamknięcia z koncertem polskiej gwiazdy,pokazem sztucznych ognii,czy laserowym?!!Dno i utrudnienia dla mieszkańców,bez żadnych imprez rekompensujących.Gdzie namiot z muzyką i miejscem do tańczenia?Targ rzemieślniczo-usługowy i tyle.A wielka szkoda.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jarmark św. Dominika

[lead]27 lipca rozpocznie się wyczekiwany przez wszystkich Jarmark św. Dominika, wydarzenie potrwa do 18 sierpnia w Gdańsku! To będzie czas cudownych przeżyć w samym sercu Gdańska.[/lead]Rozpoczęło się odliczanie do Jarmarku św. Dominika 2024. Festiwal cudownych przeżyć w samym sercu Gdańska potrwa tradycyjnie trzy tygodnie. Już teraz warto zarezerwować czas, aby stać się częścią jednego z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry