Widok

Jarmark św. Dominika 2025

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując niezapomniane atrakcje dla całych rodzin. W programie znajdziesz koncerty, kino plenerowe, pokazy kulinarne, strefy tematyczne oraz wyjątkowe wydarzenia artystyczne i edukacyjne. Przystanki festiwalowe, takie jak Przystanek Smaków, Port Gdańsk Pod Żaglami czy Przygoda z AmberSky, zapewnią moc wrażeń ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując niezapomniane atrakcje dla całych rodzin. W programie znajdziesz koncerty, kino plenerowe, pokazy kulinarne, strefy tematyczne oraz wyjątkowe wydarzenia artystyczne i edukacyjne. Przystanki festiwalowe, takie jak Przystanek Smaków, Port Gdańsk Pod Żaglami czy Przygoda z AmberSky, zapewnią moc ...
więcej

Jarmark to nie jest i święty temu nie patronuje

Zbiegowisko bakterii,zombii i loteria interesów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezdzi sie znacznie szybciej ale na motorze

nigdy więcej!!

Za hot-doga z serem Reclive czy jakoś tam 45 zł to nieporozumienie! Powinna być jakaś granica co ile powinno kosztować...

Poczta Polska

Nie jest w stanie zrobić pamiątkowej, okrągłej pieczątki z aktualnym numerem jarmarku, upadek całkowity PP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie jarmark to przede wszystkim starocie i stoiska kolekcjonerów. Udało mi się np kupić płyty winylowe, których szukałem od jakiegoś czasu. Potargowalem się jak umiałem i udało się. Płytki są u mnie na półce. Szczerze to w inne rejony jarmarku nawet nie zaglądałem i nie mam zamiaru zaglądać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Totalna beznadzieja toalety otwarte od 9:30 idziesz to pani sprzata istna porażka do tego małe tolatety że z dzieckiem nie wejdziesz do tego bałaganu po drugie drogo pajdą że smalcem i dodatkiem 35zl a jakby tego mało było to pchi targ niektóre dzieci zamiast sprzedawać biegają przeklinają śmiecą krzyczą bardzo słabo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytam i przyznam, że nie widzę żadnych atrakcji

kiedyś to było....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Jarmark przestałem zaglądać od ok 1990 roku, bo niby po co?

Dokładnie, wybraliśmy się wczoraj wraz z rodziną. Pogoda faktycznie mało przyjemna, ale jakie było nasze zdziwienie gdy okazało się że wszystkie stoiska zamknięte...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Deszcz wystraszył wystawców

Jarmark trwa, a raczej powinien trwać 3 dzień, jednak wystawcy przestraszyli się deszczu i postanowili nie przyjść do pracy. Na starówce sporo turystów, w rozkładzie jarmark powinien trwać, niektórzy specjalnie zaplanowali sobie ten dzień na odwiedzenie stanowisk jednak sprzedawców brak. Naprawdę deszcz tak odstrasza? Duży zawód i brawo dla kilkunastu punktów, które się otworzyły, mam nadzieję że w następnych latach organizatorzy pomyślą o jakiś przepisach i zobowiązaniach względem sprzedawców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisaj zabierz kajak

Na JzD2025 tego nie kupisz , a będziesz potrzebować przez następne 4 dni

Wartość człowieka ocenia się poprzez jak piszą o innych ludziach . To abecadło kultury piszącego .... no cóż napisałaś (eś) o urodzie Pani Dulkiewicz to jak potrafiłeś . Bywa i tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

łał , aleś dosolił . zuch !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

[lead]Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując niezapomniane atrakcje dla całych rodzin. W programie znajdziesz koncerty, kino plenerowe, pokazy kulinarne, strefy tematyczne oraz wyjątkowe wydarzenia artystyczne i edukacyjne. Przystanki festiwalowe, takie jak Przystanek Smaków, Port Gdańsk Pod Żaglami czy Przygoda z AmberSky, zapewnią moc ...
więcej
do góry