Widok

Jarmark św. Dominika 2025

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując niezapomniane atrakcje dla całych rodzin. W programie znajdziesz koncerty, kino plenerowe, pokazy kulinarne, strefy tematyczne oraz wyjątkowe wydarzenia artystyczne i edukacyjne. Przystanki festiwalowe, takie jak Przystanek Smaków, Port Gdańsk Pod Żaglami czy Przygoda z AmberSky, zapewnią moc ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zlodziejskie ceny znowu cyrk

Ten jarmark to totalnia porazka, ceny droższe niż w sklepach, jedzenie drogie jak w najlepszych restauracjach a jedzenie ohyda, brak miejsc parkingowych, jakies byyle co na otwarcie i zamkniecie jarmarku wstyd.
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 8

Z roku na rok co raz gorszy..

Kiedyś był jarmark ! Koncerty,imprezy i wspólna zabawa.. W tym momencie jarmark to istna tragedia. Działa na zasadzie wystawimy jak najwięcej stoisk może sie nie połapią że nie ma atrakcji :)
Mam nadzieję że w tym roku sanepid zawita ! Jeśli są tak wielkie kwoty za wszystko, to lepiej niech jest to świerze..
Za 58 zł Gwarantujemy grypę żołądkową i to aż 5cio dniową
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mari

Ktoś wystąpi normalny na rozpoczęcie czy znowu nikt ?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

swieże

nie ma wyrazu świerze
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

z przyjemnoscia opuszczam to miasto na czas trwania tej farsy

jak juz czytam przystanek "rufnosc" to mysle o likwidacji ruskich pierogow przez niemyslace spoleczenstwo
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten Jarmark jest piękny jak Dulkiewicz

i ma równie wiele co ona klasy.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5

"- Koncerty muzyczne" (może być jakiś inny koncert niż muzyczny?)
"- Pokazy iluminacji świetlnych" (iluminacja chyba z definicji jest świetlna?)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja lubię Jarmark.

W komentarzach widzę same smutki. Kiedy tak zdziadzieliście?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 30

Ale widać,ze wystawcy i restauratorzy znajdują chętnych amatorów na swoje wyroby, bo inaczej by sie nie wystawiali. To nie nowośc,że są zwolennicy i przeciwnicy wszelkich jarmarków i innych imprez.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już trwają kłótnie...

...tych co wykupili miejsca i tych co juz przyjechali "krzywy ryj".Miasto sprzedało nawet miejsca koło olbrzymi h śmietników :-| Turyści rozstawiają bramki gdzie nie można wjechać.Strazy ani policji nie widać...pieklo i zamieszanie, jak co roku.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policja dla ozdoby?

Straż miejska też? Na Długich Ogrodach trwa rozbrajanie bramek, wyrywanie słupów drogowych, śmietniki magicznie znikają...i to wszystko robią na oczach waszych ci którzy przyjechali z budami.Glowa mała co oni robią i nikt tego nie kontroluje.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja lubiłem 1 maja, w latach 60. Potem dostrzegałem elementy fałszu i przymusu, brak autentycznej zabawy. Polityczny charakter rego święta dostrzegłem dopiero jak skończyłem liceum. Dziś młodzież jeszcze mniej interesuje sie polityką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziadostwo to ten jarmark,

nie ma się z czego cieszyć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdziadzielismy jako mieszkańcy śródmieścia

Stojąc w korkach po 1.5 h bądź wracając z pracy do domu drugie tyle . Bo tępym urzędników nie stac jest zmienić czasy na światłach a drogi zamykają puszczając ruch łakowa .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może trzeba zbojkotować ten jarmark

Jako mieszkańcy może musimy posunąć się do drastycznych scen by zaczęli słuchać i liczyć się z naszym zdaniem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda że na otwarcie jarmarku zrezygnowano z koncertów. Kiedyś na otwarcie był np. Bajm czy DeMono...

A teraz to jakieś takie bezpłciowe...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przystanek równość...

Czyli strefa od której dziecko chronić jak najdalej.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cwaniatwo w bastionie ryżego dyktatora...

...zdzierstwo i łupienie pod dulkiewicz! Tam są ceny wyższe jak na Manhattanie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jarmark św. Dominika 2025

[lead]Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując niezapomniane atrakcje dla całych rodzin. W programie znajdziesz koncerty, kino plenerowe, pokazy kulinarne, strefy tematyczne oraz wyjątkowe wydarzenia artystyczne i edukacyjne. Przystanki festiwalowe, takie jak Przystanek Smaków, Port Gdańsk Pod Żaglami czy Przygoda z AmberSky, zapewnią moc ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry