Widok

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność?

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie a nie polecanie innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

Anno, a mogłabyś podać namiary na tę tarocistkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@znudzony ludzką głupotą
Popieram !!! :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Poszperaj" na forum. Znajdziesz tam jej numer. Podają go, oczywiście nieoficjalnie, zadowolone z wizyty osoby. To najlepsza reklama. Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

TEL. 533 194 555.
Teraz przyjmuje w Gdańsku.
Piszcie jakie macie wrażenia ze sprawdzalności :).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobre :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozmawiałam 2 razy z Inką i naprawdę kobieta jest niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POPATRZYŁA NA MNIE I MÓWIŁA WSZYSTKO O MOIM ŻYCIU
Proszę uwierzyć działo się wiele:(((
Nie mówi samych dobrych rzeczy, te złe również ale przekazuje w taki sposób że człowiek nie wpada w panike
Trudno się dodzwonić ale zawsze można napisać wiadomość
Jesli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy nigdy nie odmówi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

podaj kontakt kingaminasz@gmail.com

Bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Ankieta jest bardzo krótka składa się z zaledwie czterech pytań.
https://www.ankietka.pl/ankieta/268082/identyfikacja-czynnikow-decydujacych-o-jakosci-transportu-w-aglomeracji-trojmiasta.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy choć sama mam na imię Inka
Ale powiem ze m ale powszechnie używane przez przyjaciol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj pałacie hejtem :) coś sie mialo zdarzyć i zdarzyło, poprostu czas byl troszke inny. Polecam p. jasnowidz - dementuje to co napisalam poprzednio bo kobieta wie co mowi, wszystko sie sprawdziło! :) Pozdro dla hejciarzy :*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam u tej Pani 2 lata temu. Powiedziała mi, że będę dalej w związku z moim mężem (już się nam nie układało) i że będę z nim miała dziecko. Cóż dziecka nie ma a my się rozwodzimy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi się sprawdziło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam
Byłam u niej z 10 lat temu również mi się wszystko sprawdziło ale ona była wtedy w Rumi czy Redzie a telefon który mam jest wyłączony
Czy możesz mi podać aktualny telefon na maila kitka696@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę się rozwodzicie? Może jeszcze wszystko jest do uratowania?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może i jest, ale skoro podjęli decyzję, to po co na siłę ratować coś co i tak upadnie. A zresztą co z tego że się rozwodzą jak i tak będą mieli dziecko, przecież zielacha przepowiedziała. Rozwód to nie rozstanie i nie koniec konsumpcji związku:)

Dzień dobry...ktoś nowy się wybrał do Pani Inki? ma jakieś spostrzeżenia?

Też jestem ciekawa. Bylam we wrześniu i trochę się juz sprawdziło i mam ochotę pójść jeszcze raz. Irytujace jest to, ze nie można się dowiedzieć konkretnych dat albo chociaż miesięcy tego co ma się wydarzyć. Jednak jest pewne to, że Inka ma dar. Moje szefa i pracowników oceniła w 100% trafnie mimo, że podczas wizyty u niej jeszcze tam nie pracowałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja byłam dwa miesiące temu.. bardzo trafnie oceniłam mojego przyszłego niedoszłego partnera, dosłownie jakby go znała osobiście! Właśnie...ona mniej więcej określa czas ale nie już wiem że nie można się tym za bardzo sugerować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy mogę prosić o kontakt

533 194 555

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (43 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Wakacje nad morzem (5 odpowiedzi)

Cześć! Szukam miejsca nad polskim morzem, które oferuje spokojną atmosferę i piękne plaże,...

Prywatny detektyw - szukam (82 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry