Widok

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność?

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie a nie polecanie innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
Byłam wczoraj w Gdyni u jasnowidz INKI i jestem zbulwersowana tym, w jaki sposób ta Pani mnie potraktowała!!!! Kiedy stałam przed drzwiami jej gabinetu i chciałam wejść na umówioną wizytę (opóźniona wizyta o 15 minut) ta pani zamknęła mi drzwi na klucz,nawet nie wyszła na zewnątrz i nie sprawdziła czy ktoś stoi i czeka , musiałam pukać do drzwi żeby być wpuszczona na spotkanie -SKANDAL! Nie dowiedziałam się nic ,ale to KOMPLETNIE NIC konkretnego od tej Pani ,mimo że miałam zdjęcia wszystkich bliskich mi osób o które pytałam- te same odpowiedzi : wszystko będzie dobrze ,wszystko będzie wspaniale .....Poza tym cały czas podczas mojej wizyty dzwonił jej telefon ,gabinet był bardzo nieprzyjemny ,dużo dziwnych przedmiotów na biurku (jakieś lalki w otwartym pudełku,kartki ,reklamy.....otwarte okno z hałasem ulicznym na zewnątrz no i sama p. Inka nieprzyjemna w rozmowie). Czułam w czasie wizyty ,że jej przeszkadzam.Moja wizyta trwała 21 min ,zamiast 30min ,nic się nie dowiedziałam o sobie i innych ,których pytałam -zmarnowany czas i pieniądze . Ta Pani nie dość ,że mi nie pomogła to czuję ,że mi zaszkodziła bo w tym samym dniu po wizycie zgubiłam portfel i uszkodziłam palec w lewej nodze ,że nie mogę teraz chodzić. PO TAKIM PONIŻENIU ODRADZAM wizytę u tej Pani ,
chyba ,że ktoś lubi być traktowany jak zło konieczne, zapłacić 120 pln za 21 minut i nic się nie dowiedzieć(ja nawet nie wiem czy się coś spełni czy nie ,bo nie dostałam w odpowiedzi żadnego konkretnego wydarzenia ,zdarzenia lub czegokolwiek ,co by można sprawdzić w przyszłości)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
moge prosic o numer do Inki jo_asiunia@poczta.fm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witaj Danuta,
gdybyś mogła również i mnie "poczęstować" namiarami do Inki
danutam@wp.pl
Witam Danka,
poproszę również kontakt do Inki na adres: miszka7411@gmail.com.

Bardzo bede wdzięczna za udzielenie jej aktualnego nr, sprawa pilna.

Pzdr,
M
Oj, nie wiem czy chce, nie pytalam się :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Danka, a Inka nie chce podawać jawnie telefonu?
Byłam u Niej wiele lat temu i z perspektywy czasu sprawdziło się wszystko co do joty. Trzeba tylko brać pod uwagę, ze Jej przepowiednie mogą być rozciągnięte w czasie. Część rzeczy sprawdziła się w ciągu miesiąca, a część sprawdza się do dziś a minęło już 12lat :D Spotkanie z Inką nie jest dal niecierpliwych ;)
Ps. jeśli możesz to proszę podaj nr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też poproszę monikaweltz1986@Gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poproszę o numer telefonu: morelka4@gazeta.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam. Podaj adres to Ci wyślę. Byłam u niej w grudniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ta pani zdecydowanie straciła swój dar. Byłam u niej w zeszłym roku. Sprawy przyjęły zupełnie inny obrót. Bardzo niekorzystny dla mnie. Tego się już nie da naprawić i cała przepowiedziana przyszłość nigdy się nie sprawdzi. Wyrzucone 200 zł. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
W moim przypadku byłam tak: to co usłyszałam od Inki, nie do końca było tym, co chciałam usłyszeć i początkowo brzmiało chaotycznie i dziwnie, a z czasem ułożyło się w jedną całość. Z perspektywy czasu mogę zatem uznać, że się sprawdziło. Długo jednak po wizycie myślałam, że była ona pomyłka.

Czy ktoś ma aktualny numer do Inki? Ten, na który dzwoniłam jeszcze w październiku już nie działa (komunikat numer nie istnieje). Czy Inka codziennie przyjmuje w Gdyni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niestety, duże rozczarowanie. Jakieś bardzo rozmyte wizje, z których nic nie wynika. Już po wizycie czułam, że to pomyłka. Teraz, po upływie roku, nie mam wątpliwości: to były wyrzucone pieniądze. Jest jednak - jak zwykle w takich przypadkach bywa - jedna korzyść: doświadczenie. I wyciągnięte z niego wnioski: nigdy nie oddawać wizji własnej przyszłości w ręce obcej osoby! Nauczyć się czuć siebie i w sobie znajdować wsparcie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tym razem jest to niestety nieodwracalne i nie ukrywam, że bardzo mi przykro z tego powodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale myślisz, nie ma najmniejszej szansy aby się wszystko odwróciło i sprawdziło się jednak? Czasami ludzie sie rozstają, biorą ślub z inną osoba a a potem wracają do byłego partnera! No chyba że ktoś umarł...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Są takie sytuacje w życiu kiedy taka wizyta wydaje się konieczna. Moim znajomym posprawdzało się wszystko, co ta pani powiedziała więc nie miałam powodu aby wychodzić z zalożenia, że w moim przypadku będzie inaczej. Tak się jednak nie stało. Nie należy oceniać wszyskich tak surowo. Ne wszyscy, którzy korzystają z takich "usług" to głupiutkie, znudzone nastolatki...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
frajerów trzeba strzyc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
U mnie też się nie sprawdziło i już się nie sprawdzi...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sądze że ten kto do niej pójdzie będzie FRAJEREM, i żal mi takich którzy wierzą w jakieś wróżki,jasnowidzów i innych chorych umysłowo naciągaczy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
"Z mojego doświadczenia wynika, iż mija okres czasu, w którym coś się miało wydarzyć a nie wydarzyło się."
Miałaś mieć chłopaka,a się nie udało?Idź do rzecznika konsumentów z tym.;-)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam,

Również chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o Ince. Z mojego doświadczenia wynika, iż mija okres czasu, w którym coś się miało wydarzyć a nie wydarzyło się. Dlatego ciekawa jestem czy to co przepowiada sprawdziło się Wam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Inne tematy z forum Inne

Jak otworzyć sklep internetowy (85 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Najlepsza karma dla kota (6 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

do góry