Widok

Jasny brzeg - WŁADYSŁAWOWO - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, czy może ktoś z Was organizował bądź był gościem weselnym w Pensjonacie Jasny Brzeg we Władysławowie? Jak Wasze wrażenia i opinie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć!
Ja byłam tam na weselu. Sala nawet ładna, jedzenie ogólnie dobre i wystarczająco dużo. Minus to taki, że właściciel był praktycznie cały czas na sali, stał przy stole i obserwował, potem jeszcze dołączyła do niego żona i córka. No dla nas było to trochę krępujące. Jeszcze do tego był mały kłopot z jedzeniem, które zostało, młodzi musieli sobie sami zorganizować pudełka i sami musieli wszystko pakować, uważam, że to już powinno być w cenie, bo płacili ponad 200zł.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gorąco polecam. Pyszne jedzenie. Miły kontakt z właścicielami. A to, że są na sali od czasu do czasu, to się chwali. Doglądają wszystkiego sami nie zostawiając obsługi lokalu bez nadzoru. Prawidłowo.

Co do pakowania jedzenia, to ja wiedziałem o tym wcześniej i zakupiłem pudełeczka. Kto pyta nie błądzi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściciel nie był na sali od czasu do czasu tylko praktycznie cały czas. I nie stał sobie gdzieś z boku, tylko nawet nie krępował się stanąć za krzesłami pary młodej i rozsiewał swoje spojrzenie po wszystkich gościach. Dla mnie to było krępujące, no ale to moje odczucie, komuś innemu to może nie przeszkadza. A o pakowaniu uprzedził parę młodą, tylko moim zdaniem za taką cenę to już mógł to zapewnić. Za pokój młodzi też musieli sobie zapłacić. Najlepiej umówić się z właścicielem i omówić wszystko.
Pozdrawiam
Może zależy kiedy byłaś na tym weselu. Ja miałem swoje dwa lata temu i właściciele byli obecni na sali, ale raczej z boku niż przy krzesłach pary młodej :) Pokój był w cenie wynajmu sali, a pudełeczka to jest wydatek młodych, ponieważ są pudełeczka różnej wielkości, a i jedzenia, ciast, różne ilości się zamawia.

Może się przecież zdarzyć, że młodzi zamówią mało ciast i po co im wtedy duże pudełka z sali weselnej. A może być tak, że ciast zostanie dużo, a pudełeczka sali są mniejsze i trzeba na parę zużyć dwa lub trzy takie opakowania. Także widzisz, że słusznie jest, że pudełeczkami zajmują się młodzi :)

Zajmuję się również filmowaniem takich uroczystości, także trochę od kuchni wiem jak wyglądają pewne sprawy w tym lokalu i z czystym sumieniem mogę polecić Jasny Brzeg. Ilekroć filmowałem w tym miejscu, to jedzenie było zawsze smaczne, a obsługa miła i pomocna.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Your anwser lifts the intelligence of the debate.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry