Widok

Jay Delano

Jay Delano Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Jay Delano, 25 grudnia 2007 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

czekalam na ten koncert odkad dowiedzialam sie, ze poczatkowo planowano jego wystep w elypse na 9.11.

www.JayDelano.prv.pl

serdecznie zapraszamy na nowa strone poswiecona Jayowi, JayDelano.prv.pl

Szok

ale superancko że w moim ulubionym klubie bedzie mój ulubiony artysta :)
nie mogę się doczekać odliczanie trwa !
Ps prawdziwy prezent od klubu dziekujemy !

Uuuuuuuuuuuuuuu

No proszę... Jay Delano. Idę na 10000 %

Szok:/

Ale mi rewelacja. Szok moglabym przezyc jakby Madonna przyjechala do Polski. Ja nie planuje zjawic sie na tej imprezie, tym bardziej, ze juz go widzialam nie raz w trojmiescie z zespolem R&G. Takze jak dla mnie nic specjalnego.

do Nini

coś słabą masz orientację Nini mogłaś Jaya widzieć w 97 roku w Sopocie razem z kolegą z grupy RNG a nie zespołem bo zespół to całkiem co innego. a drugi raz mogłaś widzieć w Bytowie w Hotelu Bismarck w 98 roku więc to juz nie jest trojmiasto
pozdrawiam

Do kolegi/koleznaki na dole

A RnG bylo na otwarciu Centrum Handlowego WZGÓRZE w Gdyni (dawny Geant) wiec jestś słabo poinformowany !!!!

:)

Dokładnie Ada:) I w dalszym ciagu uwazam, ze nie ma sie czym zachwycac. A to ze zespol R & G widzialam w trojmiescie nie raz to drogi kolego/kolezanko niestety prawda:)))))

Sandra

Nini i Ada a co Wy się tak czepiacie moim zdaniem super że będzie bo go osobiście uwielbiam i potrafi podkręcić atmosferę w 3 mieście ostatnio się nic nie dzieje a tu taki prezent i to w moim ulubionym klubie !
więc bez marudzenia każdy powinien być na takim koncercie !

Koncert był z*******y. Zrobiłam mnóstwo zdjeć. Jay jest przecudny. Pozdrowienia dla wszystkich

Jay Delano jest przesliczny

Inne tematy z forum Rozrywka

Drupi (6 odpowiedzi)

Drupi, który od lat cieszy się ogromnym uznaniem publiczności to legenda włoskiej piosenki....

Garmin Półmaraton Gdańsk 2026 (6 odpowiedzi)

Jesienny Gdańsk potrafi zachwycić jak mało które miasto - złote liście na ulicach, morska bryza i...

Festiwal Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni (5 odpowiedzi)

51. edycja Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych odbędzie się w Gdyni od 21 do 26 września 2026...

do góry