Widok
Jazda z panem Sławomirem W.
Z tego co czytam to każdy kto jeździł z panem Sławomirem nie ma najlepszego zdania o nim , jestem kursantem pana Sławomira , ja złego zdania o nim nie powiem jak większość tu obecnych , nie zgodzę się że wybiera nudne trasy i jak nie którzy uważają łatwe bo tak na prawdę nigdy nic nie wiadomo czy przypadkiem po takiej " łatwej " trasie nie będziecie jeździć z egzaminatorem jak dojdzie do egzaminu państwowego , na samym początku mojej nauki w Witomaksie robiłem częsty błąd czyli zbyt szybko puszczałem sprzęgło podczas ruszania co skutkowało gaśniecie samochodu , za pomocą pana Sławomira w tym momencie już takich błędów mi się wydaje nie robię bo patrzę czy nacisnął sprzęgło czy nie i zazwyczaj tak nie jest że pomaga , również nie zgodzę się że podczas jazdy wprowadza negatywną atmosferę ponieważ jeżdżę cały czas , a jakoś do dnia dziesiejszego nie podniósł na mnie głosu choć czasami sam przyznam mi się należało aby to zrobił , tak więc wbrew opiniom osób które są tylko mocni przez internet , a sami nie odważa się powiedzieć w prost panu Sławomirowi jak jest , na prawdę polecam jazdy z panem Sławomirem
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6