Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ODRADZAM! wątek zamknięty To strata pieniędzy i czasu. Pan Sławek W. daje promocyjne ceny żeby zwabić...
~QRSANTKA
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 marca 2013

odradzam wątek zamknięty Radze trzymac sie od tej szkoly z daleka, szkoda czasu i kasy, pan Slawomir...
~kursantka
-

dodano: 8 stycznia 2013

Nie polecam jazd z panem Sławomirem W. wątek zamknięty Jazdy z właścicielem. W zasadzie nie mam nic przeciwko temu, żeby na kursie...
~Zielony Listek
5

dodano: 20 września 2011

polecam !!! wątek zamknięty bardzo dobra szkoła, dobrze przygotowali mnie do egzaminu, zdałem za...
~kursant
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 maja 2012

polecam !!!! wątek zamknięty slyszalam ze zle mowia o p slawku, wiec chcialabym wyrazic i swoja opinie....
~angela pzdr z redlowa
1

dodano: 18 stycznia 2012

Odradzam wątek zamknięty Może i Witomax był kiedyś dobrym ośrodkiem, niestety ostatnio jest to...
~Joanna G.
-

dodano: 18 lutego 2012

Witomax wątek zamknięty Witam! Właśnie zdałem egzamin praktyczny oraz teoretyczny bezbłędnie....
~Kamil T
-

dodano: 15 grudnia 2011

Pan Sławomir wątek zamknięty Co wy gadacie ja jeżdziłam z P.Sławkiem i nie narzekam ma duza cierpliwosc i...
~Paulina O.
-

dodano: 30 listopada 2011

Jazda z panem Sławomirem W. wątek zamknięty Z tego co czytam to każdy kto jeździł z panem Sławomirem nie ma najlepszego...
~Adrian
-

dodano: 7 listopada 2011

Zdałam ! wątek zamknięty Teoria szybko i ciekawie. 30 godzin jazdy w miesiąc i prawko w ręku ;)...
~M.L
-

dodano: 25 października 2011

I TAK SIĘ TRUDNO ROZSTAĆ .... wątek zamknięty I tak się trudno rozstać .... teoria szybko, łatwo i przyjemnie sama...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 lipca 2011

krystyna - opinia wątek zamknięty teortia szybko bo w 2 tyg. i z głowy, potem niestety miałam problem z...
~krystyna
1

dodano: 6 kwietnia 2011

najlepsiejsza A. - opinia wątek zamknięty No i Mi też się udało To Ja Ta NAJLEPSIEJSZA ;) Moniko bardzo wielkie...
~najlepsiejsza A.
-

dodano: 27 stycznia 2011

Kursantka - opinia wątek zamknięty Zdałam za 2 razem :) Dziękuje p Maciejowi za wspaniałą mobilizację :)
~Kursantka
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 października 2010

TU JEST WESOŁO ! ! ! wątek zamknięty Fajna szkoła ! ! ! Super instruktorzy i prawo jazdy w ręku ! ! ! Teoria z...
~Mateusz
3

dodano: 24 marca 2010

zdałam wątek zamknięty Bardzo serdecznie polecam Pana Maćka Z. Profesjonalna nauka + wesoła...
~aneta
-

dodano: 1 września 2010

zdałem!! wątek zamknięty i to za pierwszym razem, instruktorem był Maciek Z.
~Paweł
2

dodano: 25 października 2009

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Polecam szkołę w 100%! Profesjonalnie, szybko i sprawnie :) rzetelne...
~Aśka
1

dodano: 12 lipca 2009

Super wątek zamknięty Według mnie Witomax jest jednym z najlepszych ośrodków szkolenia kierowców,...
~Suchy
1

dodano: 30 kwietnia 2010

Z D A Ł A M wątek zamknięty Zdałam ale jeszcze w to nie wierzę !!!! Pani Moniko bardzo bardzo dziękuję ....
~Małgosia
-

dodano: 13 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
43

27

wątków

do góry