Widok
ODRADZAM!
To strata pieniędzy i czasu. Pan Sławek W. daje promocyjne ceny żeby zwabić kolejnych kursantów nieświadomych tego co robią. Uwierzcie mi, że naprawdę lepiej jest dołożyć trochę kasy i iść do porządnej szkoły jazdy niż sugerować się promocyjna ceną w tym OSK, p.Sławek nie uczy, jeżdżąc z nim nie nauczycie się żadnych zasad ruchu drogowego, do ostatniej godziny nauki majstruje przy pedałach, szczególnie przy sprzęgle, ciągle łapie za kierownicę, sam odpala samochód gdy ten zgaśnie, czy to ma być nauka? Jeżeli wybierzecie tę szkołę przygotujcie się na to, że będziecie jego taksówkarzami, często będziecie gośćmi pod jego domem, poznacie okoliczne wioski typu Żukowo, zajedziecie też do Wejherowa (oczywiście w celu załatwienia jego prywatnych spraw, podczas których będzie kazał czekać Wam w samochodzie a potem będzie Wam mydlił oczy iż odrobicie ten czas, to się rzecz jasna nigdy nie stanie) i rzadko zagościcie na obowiązujących trasach egzaminacyjnych, a o placu manewrowym możecie zapomnieć całkowicie. Dopiero po wykupieniu jazd w innym OSK nauczyłam się tego co powinien nauczyć kurs. PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 1
poziom nauczania: 1
wyposażenie: 3
czas trwania kursu: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6