Widok

polecam !!!!

slyszalam ze zle mowia o p slawku, wiec chcialabym wyrazic i swoja opinie. bardzo ubolewam nad faktem ze ludzie na forach potrafia napisac i chowac sie pod nickiem a nie powiedziec co ich boli prosto w twarz. to jest bardzo niefajne. osobiscie bardzo polecam witomax. zapisalam sie tam jako osoba ktora nigdy nie siedziala sza kolkiem a po 8godzinach wydaje mi sie zr mam prawojazdy juz w reku.i nie zgadzam sie z zielonym listkiem. nawet imienia nie podasz a godziny sa jakos wyrownywane. na kazdym forum ciagle powtarzasz jeden incydent. to jest zalosne!!!! goraco pozdrawiam caly witomax a w szczegolnosci p slawka. prosze sie szczeniakami nie przejmowac
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 5

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Angelo, możesz mieć inną opinię nt. p. Sławka, ale jakie "każde forum"? Wypowiadam się tylko na TYM forum. Umieściłem tylko jedną opinię, reszta to odpowiedzi na polemiki. No i wskaż mi ten "incydent", bo ja nie pisałem o żadnym incydencie, tylko o rzeczach, które się powtarzały.
Jak zdasz prawko, to koniecznie napisz za którym razem i czy brałaś lekcje doszkalające.

Pozdrawiam. Powodzenia na egzaminie, potem bezpiecznej jazdy bez wypadków.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry