Widok

Jazz Waves

Jazz Waves Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Jazz Waves, 2 października 2008 - 7 października 2008 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co z biletami ?

Gdzie można je kupić !!!

bilety ???

własnie gdzie mozna kupic bilety na koncerty w św. Janie??

bilety

w biurze podróży Heban we wrzeszczu;)

karnet..

..electro-jazz kosztuje 150zł - widzę, że umknęło

kurde odwolali Sun Ra!! nie dobrze, ale przynajmnije jest Sam Rivers na otarcie łez...

sunra

niestety zostały skasowane ich koncerty i wracają podobno do US już 23.09. mieli zaplanowane 2 w londynie, a potem w berlinie - londyńskie były skasowane i to zaważyło :/

Mr Mistery

nie ma Sun Ra, a Sam Rivers teraz gra straszna kiłe, aż dzi uwierzyc...

polecam!

cisza!! festiwal jest swietny. przynajmniej tak sie zapowiada... na pewno tam bede. to zupelnie niepowtarzalna okazja zeby zobaczyc takie rzadkie rzeczy... POLECAM!

w sw.Janie

bilety sprzedaje agent wolszczan

Daedelus był niesamowity!!! Co za koleś kosmiczny. Naprawde impreza jest rewelacyjna--wielkie gratulacje!

Frank - super! Daedelus - czyste szaleństwo!! :)

Deadelus rozwalił mnie!świetny magi

Deadelus rozwalił mnie!świetny magik!

Halucynogenny Friedman

Burnt Friedman to niezwykła postać.Tak naprawdę to tylko jemu i Dieterowi Moebiusowi udało się grać jak to Kaczkowski kiedyś powiedział - muzykę halucynogenną.Projekt który dzisiaj zagra z Liebzeitem też może być niezły bo ten drugi otarł sie o legendarną formację CAN.No nieźle gratuluję wyboru organizatorom.Friedmana puszcza czasem Paulus Mazur w radiu Gdańsk i to tak naprawdę on zwrócił moją uwagę na tego muzyka.Nie mogłem byc na Kraftwerku w Krakowie to chociaż Friedmana posłucham dziś w kosciele św.Jana.
Polecam wrażliwcom dzisiejszy koncert.Duże wydarzenie.Tak trzymać.

Proszę o oficjalną informację

organizatorów na temat zwrotu części pieniędzy za zakupione karnety z powodu odwołania koncertu Sama Riversa 4 października - nie znalazłem takowej na stronie internetowej organizatorów a wypadałoby ją przynajmniej tam zamiescić (przy informacji o odwołaniu koncertu na stronie www.trojmiasto.pl też możnaby coś o tym napisać) - tak robią wiarygodni organizatorzy

fale jazzu zalały trójmiasto

ja tam przeczytałem informacje z tyłu biletu i nie mam z tym problemu, ale za to pójde po dobrej cenie na Braxtona tak jak informowali organizatorzy

Braxton a Tymon

Tymon wypadł genialnie, pozytywna wibracja na szczęście była na tyle mocna, że potem jak wystąpił Anthony z 3 'gracjami', to ładunek energetyczny wystarczył na zdzierżenie tej negatywnej w moim odbiorze muzyki. Wirtuoz super, ale widoczek starszego pana z 3 dziewczynkami które ani genialnie nie grały, do tego wyglądały na zabiedzone dziewczyneczki które nie wiadomo co robią z tym starszym panem. obrazek był tragiczny, muzyka tak smutna i neurotyczna w wymowie że mnie przerosła. Uwazam ze organizator nie dobral dobrze stylu łącząc tak pozytywna muzykę Tymona z Braxtonem. pozostając z szacunkiem wziąż do wirtuozerii starszego pana. (ciekawe czy kosztem tych smutnych dziewcząt)

ciezko o tym pisac

Troche kwestia gustu.. jak zwykle... Podpisuje sie pod stwierdzeniem Braxton= neurotycznie i dalo sie zauwazyc, ze nie wszystkich zadowolil... Ale uwazam ze ok, nic odkrywczego ale dobry, naprawde niezly warsztat tego starszego bezkompromisowego Pana. A Tymon spokojnie mogl wczoraj zagrac w uchu, zamiast np.:chromosonu, dobrze by sie wpisal w swietny zywiolowy koncert "mlodzierzy jazzowej" np.:Baaby. Braxton za to doskonale sprwadzilby sie w Janie w Niedziele na nocy improwizowanej i wlasciwie tego najbardziej zaluje, bo chyba to do konca nie byla muzyka na sale kameralna filharmonii...

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal Smaków Regionalnych (9 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych w AmberExpo Gdańsk powraca w dniach 28.02-1.03.2026 r.! Druga edycja...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

do góry