Widok

Jeden pas Wielki Kack.

Jeden pas Wielki Kack kier. Gdynia. Za chwilę powtórka z wczorajszego dnia.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacy zawodowi? Przypadkowi ludzie, którzy połasili się na wielkie pieniądze. Wielkie, ale zasadnicza, to minimalna krajowa, reszta pod stołem. Potem emerytura i na niej wielkie ...wno, a nie pieniądze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ehhh

Przeciez Jego Magnifecncja Pan Guć zapowiedział ze najlepszym transportem ma być..... hulajnoga! Tania ekologiczna wszędzie się wciśnie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie

Czasem warto przystanąć w biegu wysnuć jakaś refleksje. Spojrzeć na życie z boku.

Ale tu ciagle idzie by kierowców zmusić do rezygnacji , tak im zupierdliwic życie by przesiedli się w komunikacje miejska która jest świetnym rozwiązaniem dla kogoś kto jedzie jednym środkiem od domu do miejsca docelowego. Ale jak masz 4 przesiadki autobus, kolejka, i znowu autobus x2 to dla mnie jest to strata w porównaniu z zjazda autem dziennie prawie 3 h w obie str . Do tego dzieci małe tez muszę odstawić a nie mam po drodze wiec nie mam takiej możliwości by dzieci na piechotę bo niektórym tez przeszkadza ze rodzic autem wiezie ale sorrki potem leci do pracy a nie na spacer . W dzisiejszych czasach doba jest za krótka by tracić czas na komunikacje miejska .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Narzekacie

To po prostu prezent na dzień chłopaka żeby się zatrzymać, pomyśleć, a nie ciągle w biegu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierowczykow nie zrozumiesz

Oni zawsze coś wymyślą żeby korek zrobić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sopot jest normalnie przejezdny po co piszesz takie głupoty ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dokładnie pełno pustych tirów blokujących drogi

A osobówkę rzadko kiedy spotkać można i zawsze 5 osób w niej jedzie. Korki są przez tiry
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie to dziwne skoro wsxystko miało trwać do 5 rano a korek jest teraz . Podane godz . Utrudnień to 20-5 .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szeryfy w tirach

Całą sytuację pogarszają głąby w tirach blokujące lewy pas na kilometry przed zwężeniem. Skąd się ta wieśniacka mentalność niby-zawodowych kierowców bierze to nie wiem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to HO

Nieco przymusowe, ale jednak ;)

Remont to tylko jedna przyczyną korków

Wystarczy zobaczyć jakie są odległości zachowane między samochodami w korkach i wiadomo skąd się tworzą zatory najechania gwałtownie zamiany pasa ruchu wyprzedzanie a raczej omijanie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Było pisane od tygodnia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to super jadę bo już się bałem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jest napisane,że dzisiaj zaczynają o 6 rano.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy redakcja może przyklejać informacje o remontach z wyprzedzeniem?

Mogłoby to ułatwić części kierowców.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak część tych co stoją na obwodnicy pojedzie przez miasto to zobaczysz jaki będzie korek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry