Widok
Jeden pas Wielki Kack.
Jeden pas Wielki Kack kier. Gdynia. Za chwilę powtórka z wczorajszego dnia.
więcej
więcej
popatrz biedaku co się działo na drodze do koleczkowa w godzinach szczytu przy tych zwężeniach korek od skrętu na wiczlino czas jazdy do stopu w koleczkowie i skrętu na bojano lub wejherowo 1,5 godziny pieszo by doszedł szybciej tyle w temacie jazdy po wioskach te drogi nie są w stanie przyjąć takiej ilości samochodów
Ale tu ciagle idzie by kierowców zmusić do rezygnacji , tak im zupierdliwic życie by przesiedli się w komunikacje miejska która jest świetnym rozwiązaniem dla kogoś kto jedzie jednym środkiem od domu do miejsca docelowego. Ale jak masz 4 przesiadki autobus, kolejka, i znowu autobus x2 to dla mnie jest to strata w porównaniu z zjazda autem dziennie prawie 3 h w obie str . Do tego dzieci małe tez muszę odstawić a nie mam po drodze wiec nie mam takiej możliwości by dzieci na piechotę bo niektórym tez przeszkadza ze rodzic autem wiezie ale sorrki potem leci do pracy a nie na spacer . W dzisiejszych czasach doba jest za krótka by tracić czas na komunikacje miejska .
Nie ma to jak bablać bzdety nie wiedząc o czym się pisze. Kontrargument zawodowego kierowcy: korki są przez osobówki. Skoro ludzie jeżdżący osobówkami pracują w mieście niech poruszają się po mieście komunikacją. SKM, tramwaje, trolejbusy, autobusy, elektryczne hulajnogi. Hulaj dusza, hej swawola! Do wyboru do koloru! W miejskiego ogóra wejdzie 100 osób z górką! Według Twoich obliczeń ponad 20 aut osobowych. Zobacz ile mniejszy byłby korek
Moja Żona spóźniła się na samolot bo 2,5 h jechaliśmy z Wejherowa.
Dlaczego mas asfaltowych nie kładą nocą ? Jak można z domu wyjechać 6.20 i zakorkować się na 2 godziny na drodze ekspresowej.
Procesy zbiorowy należałoby wytoczyć za zmarnowanie czasu, paliwa, zanieczyszczenie środowiska spalinami oraz odszkodowanie za utracenie pozostałych dóbr. Koszmar !!!!
Dlaczego mas asfaltowych nie kładą nocą ? Jak można z domu wyjechać 6.20 i zakorkować się na 2 godziny na drodze ekspresowej.
Procesy zbiorowy należałoby wytoczyć za zmarnowanie czasu, paliwa, zanieczyszczenie środowiska spalinami oraz odszkodowanie za utracenie pozostałych dóbr. Koszmar !!!!
Polaukwa ( czy jakoś tam ) maja swój harmonogram i z podawnanym przez gddia nie maja
nic współnego. Robia co chca i kiedy chca . Cieszcie że w ogóle coś robią , są szanse na otwarcie drogi do grudnia 2023. Juz tylko rok . na otwarcie przyjedzie premier i prezydent i bedą zachwalać tempo i nowoczesność budowanych drog..A może i bedzie Pan Jaworski , tak ten sam ktory zablokowal tę budowe jak i budowę obwodnicy Metropolitalnej i Drogi Zielonej w 2015 roku , Dostanie uścisk prezesa i premie.